Görüş Bildir
Haberler
Asus'un Android Wear'lı Saati Geliyor

Asus'un Android Wear'lı Saati Geliyor

Caner
14.08.2014 - 11:26
İçeriğin Devamı Aşağıda

Asus'un Android Wear'lı Saati Geliyor

Daha çok bilgisayarlar ve bilgisayarlar için hazırladığı ürünlerle adından sıklıkla söz ettiren Asus , son yıllar itibarıyla mobil tarafa da ilgi gösteren isimlerden bir tanesi. Bu bağlamda yakın bir zamanda Google'ın Android Wear işletim sistemine sahip ilk akıllı saatiyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Focus Tayvan'ın haberine göre Asus CEO'su Jerry Shen, Berlin'de düzenlenecek olan IFA 2014'te Asus'un yeni akıllı saatini görücüye çıkaracaklarını bildirdi. Asus, LG, Samsung, Motorola ve HTC gibi firmalarla birlikte Google'ın resmi partnerlerinden bir tanesi ve bu tanıtılacak ürünün 99 ile 149 dolar arasında bir fiyat etiketiyle satılması düşünülüyor. Bu arada, LG ve Samsung'un şu anki Android Wear'lı ürünleri en az 199 dolar fiyat etiketine sahip.

Peki Asus'un akıllı saati ne zaman çıkar?

Bu konuda bir bilgi yok, ancak Asus CEO'su, giyilebilir teknolojik cihazlara karşı büyük planlarının olduğunu, ancak bu düşlerin bu sene, ya da 2015'in ilk yarısında gerçek olmasının zor göründüğünü, çünkü talebin artarak pazarın daha fazla gelişmesi gerektiğini dile getirmişti.

teknokulis

Kaynak: http://www.teknokulis.com/Haberler/Mo...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0