Görüş Bildir
Haberler
Arda Türkmen ve Melodi Elbirliler Evlendi!

Arda Türkmen ve Melodi Elbirliler Evlendi!

Gaye Sülün
23.09.2021 - 11:00

Arda Türkmen ve Melodi Elbirliler bir çok ünlü ismin davetli olarak katıldığı görkemli bir düğün ile dünya evine girdi. Ünlü şef Arda Turan ve moda influencerı Melodi Elbirliler uzun zamandır birlikteydi. Geçtiğimiz haziran ayında nişanlanlanan çift, evlilik için gün sayıyordu. Çok sayıda davetlinin katıldığı düğün töreni İstanbul’da ünlü bir otelde gerçekleşti. Düğün töreninden sonra gözler Arda Türkmen ve Melodi Elbirliler çiftine çevrildi. Peki,  Arda Türkmen kimdir, kaç yaşında ve mesleği nedir? Önemli detaylar haberimizde.. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Melodi Elbirliler ve Arda Türkmen çiftinin düğünü dün akşamın gündemine oturdu.  Uzun zamandır bir arada olan çiftin mutlu gününde sevenleri de onları yalnız bırakmadı. Düğüne, Reynmen, Mehtap Algül, Mert Vidinli, Sercan Yaşar, Ceylan Çapa gibi ünlü isimler katıldı. Yemekleri ve yemek tarifleri ile sevilen ünlü şef Arda Türkmen kimdir?  Arda Türkmen kaç yaşında, nereli?

ARDA TÜRKMEN KİMDİR?

1975 İstanbul doğumlu olan Arda Türkmen, 1994 yılında Saint Benoit Fransız lisesinden mezun oldu. 1999 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi İngilizce İşletme bölümünden mezun oldu. 2001 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi Sahne ve Gösteri sanatları bölümünden mezun olarak çift anadal yaptı.

ARDA'NIN MUTFAĞI: ARDA TÜRKMEN KARİYERİ

1995 -2000 yılları arasında 350 den fazla üniversite tur organizasyonu, 100 den fazla sanatçılı konser organizasyonu yaptı. 1998 – 2000 yılları arasında Uludağdaki işletmecilik yaptı. Birçok konser, produksiyon, ve organizasyon işlerinde yöneticilik yaptı. 2003 yılında catering şirketini kurdu. Arda'nın mutfağı olarak tanınan programı ile büyük kitlelere ulaştı. 

ARDA TÜRKMEN KAÇ YAŞINDA? MELODİ ELBİRLİLER KAÇ YAŞINDA?

Ünlü şef Arda Türkmen 45 , sevgilisi ise 30 yaşında çiftin arasında 15 yaş fark var.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Halil Ertuğrul

Benden zengin benden eğitimli benden uzun kadın istemem.