Görüş Bildir
Haberler
Melodi Elbirliler Kimdir, Kaç Yaşındadır, Mesleği Nedir? Melodi Elbirliler ile Arda Türkmen Evlendi

Melodi Elbirliler Kimdir, Kaç Yaşındadır, Mesleği Nedir? Melodi Elbirliler ile Arda Türkmen Evlendi

Ünlü şef Arda Türkmen, uzun zamandır birlikte olduğu Melodi Elbirliler dün yapılan düğün töreni ile dünyaevine girdi. Ünlü çift geçtiğimiz haziran ayın nişanlanmıştı. Çiftin düğün törenine çok sayıda ünlü isim ve ınfluencer da katılım gösterdi. İstanbul’daki ünlü bir otelde gerçekleşen düğünle hayatını Arda Türkmen ile birleştiren Melodi Elbirliler’in kim olduğu hakkında internette yapılan aramalar çoğalmış durumda. Peki, Melodi Elbirliler kimdir, kaç yaşındadır ve mesleği nedir? İşte son günlerin en gözde çiftinin hayatına dair bazı detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Arda Türkmen ile Melodi Elbirliler’in düğünü dün akşamın en çok konuşulan olaylarından biri oldu. Görkemli bir düğün ile hayatlarını birleştiren çifti bu mutlu gününde birçok ünlü isim de yalnız bırakmadı. Reynmen, Mehtap Algül, Mert Vidinli, Sercan Yaşar, Sibil Çetinkaya, Ceylan Çapa gibi isimler çiftin düğününe katıldı. İşte sosyal medyada en çok konuşulan konulardan olan Melodi Elbirliler’in hayatı…

MELODİ ELBİRLİLER KİMDİR?

1991 yılında İzmir - Karşıyaka'da doğan Melodi Elbirliler, sosyal medyada  'güzellik bloggeri' olarak tanınıyor.

Instagram hesabında 500 bini aşkın takipçisi bulunan 30 yaşındaki Elbirliler daha çok yaptığı makyaj videoları yayınlıyor.

Kendine has üslubu ile dikkat çeken Elbirliler Arda Türkmen'le yaşadığı ilişkiden ötürü hızla popülerleşti.

Yeditepe Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun olan Melodi Elbirliler bu alanda çalışmamaktadır.

ARDA TÜRKMEN KİMDİR?

1975 İstanbul doğumludur.

Lise eğitimini Saint Benoit Fransız Lisesi’nde alan Türkmen, üniversite eğitimini Bilgi Üniversitesi’nde çift ana dal yaparak İşletme ve Sahne Gösteri Sanatları bölümlerinden mezun olarak tamamlamıştır.

Üniversite yılları boyunca yüzlerce farklı konser organizasyonunda yer almış, işletmecilik deneyimleri yaşamıştır.

2003 yılının sonlarına doğru kurduğu Roka Davet isimli catering firması pek çok başarılı organizasyonun yiyecek – içecek işlerini ve Türkiye’ye gelen pek çok yabancı yıldızın özel yemekleri için tercih edilen bir marka olmuştur.

2012 yılında Roka Davet’i satmıştır.

2008 yılının Nisan ayında Asmalımescit’te açtığı “Issız Adam” filmine de ev sahipliği yapan “Leblon” isimli lokantayı açmıştır.

6 yıl kesintisiz faaliyet gösteren Leblon’u 2012 yılında isim hakkı kendinde kalacak şekilde devretmiştir.

2010 yılında CNN Türk televizyonu için “Arda’nın Mutfağı” isimli yemek programını yapmaya başlamıştır. Program 2014 yılında TV8 kanalına transfer olmuş, 4 sezon bu kanalda yayınlandıktan sonra 2018 yılında Kanal D’ye transfer olmuştur.

2012 yılında Forneria isimli lokantasını açmıştır. Lokantacılık mesleğini 2015 Central – 2015 Mükellef Karaköy – 2017 Mükellef Ocakbaşı lokantalarıyla geliştirmiştir. 2021 yılı itibariyle Mükellef Karaköy işletme hayatına Karaköy’de tarihi İstanbul yarımadası manzarasıyla devam etmektedir.

2014 yılının Ekim ayında TV8 televizyon kanalında “Ver Fırına” isimli yarışma programında jüri olarak görev almıştır. Program 2 sezon boyunca haftanın 5 günü ekranlarda gündüz kuşağında yayınlanmıştır.

2016 yılında Arda’nın Mutfağı yemek kitabını yayınlamıştır. Eser yayın tarihinden bu yana 10 baskı yapmıştır.

2017 yılının Eylül ayında TV8 televizyon kanalında “Arda ile Omuz Omuza” isimli konuklu yemek programını yapmaya başlamıştır. 2018 yılında program Kanal D’ye transfer olmuştur.

2021 yılı itibariyle Arda’nın Mutfağı programı, 11’inci sezonuyla Türk televizyonlarının kesintisiz yayın hayatına devam eden en uzun soluklu yemek programı unvanına sahip olmuştur.

Bu Haber De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın