Görüş Bildir
Haberler
Arda Turan UEFA Yılın 11'i'ne Seçilemedi

Arda Turan UEFA Yılın 11'i'ne Seçilemedi

Batuhan
09.01.2015 - 14:39
İçeriğin Devamı Aşağıda

UEFA tarafından belirlenen “Yılın En İyi 11’i” oylaması sona erdi. Atletico Madrid’de forma giyen milli futbolcumuz Arda Turan, uzun süre önde götürdüğü değerlendirmede kendisine yer bulamadı.

Orta saha adayları arasında yer alan Arda, Arjen Robben, Angel Di Maria ve Toni Kroos’u geçemedi. Oylamada uzun süre önde olmasına rağmen 19 bin oy ile Kroos’un gerisinde kalan Arda, orta alanın üç kişiden seçilmesi ile geride kaldı.

Son Dünya Kupası’nı kaldıran Almanya’da üç futbolcunun yer aldığı sıralamada hücum hattı beklendiği gibi Cristiano Ronaldo, Lionel Messi ve Zlatan Ibrahimovic’ten oluştu. “Yılın En İyi 11’ine” geçen yıl İspanya La Liga’da mutlu sona ulaşan Atletico Madrid’den sadece Diego Godin seçildi.

Real Madrid ve Bayern Münih forması giyen futbolcuların damga vurduğu sırlamada en çok oyu yüzde 78 ile Cristiano Ronaldo aldı. Portekizli yıldız ile her alanda yarışan Lionel Messi ise oylamada yüzde 49’de kaldı.

Ziyaretçilerin oyları ile kararlaştırılan “Yılın En İyi 11’i” şu şekilde oluştu:

Manuel Neuer (Bayern Münih), Philipp Lahm (Bayern Münih), Sergio Ramos (Real Madrid), Diego Godin (Atletico Madrid), David Alaba (Bayern Münih), Arjen Robben (Bayern Münih), Angel Di Maria (Manchester United), Toni Kroos (Real Madrid), Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Lionel Messi (Barcelona), Zlatan Ibrahimovic (Paris Saint Germain)

Açık Mert Korkusuz

Kaynak: http://amkspor.com/2015/01/09/arda-tu...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Diabolus

Lionel Messi'yi koymasanız olmayacak. Ne yaptı 2014'de messi allah aşkına ?... yeter kaldırmayın şunun totosunu artık... soğuk adam...