Görüş Bildir
Haberler
Arda Turan'dan UEFA'da Oy Kullananlara Teşekkür

Arda Turan'dan UEFA'da Oy Kullananlara Teşekkür

ATKN
09.12.2014 - 11:24
İçeriğin Devamı Aşağıda

İspanya’nın Atletico Madrid kulübünde top koşturan milli futbolcu Arda Turan, UEFA’nın düzenlediği 'Yılın en iyi 11’i aday listesinde orta sahada 12 kişiyle yarışıyor..

Arda Turan, UEFA'nın düzenlediği 2014 Yılının En İyi 11'i yarışmasında aday gösterilmesinden dolayı mutlu olduğunu belirterek, 'Oy kullanan, destekleyen herkese çok teşekkür ederim.' dedi.

İspanya Ligi'nde çok iyi gittiklerini belirten Arda Turan, 'Ligde Allah'a çok şükür iyi diyoruz. Her şey yolunda. İyi mücadele ediyoruz. İnşallah daha iyi oluruz. İlk yarının bitimine kadar dört tane daha maçımız var. O yüzden elimizden gelenin en iyisini yapıp, maç maç ilerlemeye çalışıyoruz. Bugün de iyi mücadele ile, iyi bir futbol ile kazandık. İnşallah daha iyi olur.' dedi.

EN İYİ ORTA SAHA OYUNCUSU OLMAK İÇİN 12 KİŞİYLE YARIŞIYOR

UEFA'nın resmi internet sitesinden yılın 11'i oylamasında aday gösterilen milli futbolcu Arda Turan, orta sahadaki 12 aday futbolcu arasında yer alıyor. Bu sezon Atletico Madrid ile başarılı bir performans sergileyen Arda Turan, UEFA'nın jestine çok sevindiğini belirterek, 'Oy kullanan, destekleyen herkese çok teşekkür ederim. Benim için güzel bir onur. Umarım seçiliriz. Seçilmesek de çok önemli değil yani. Ben elimden geldiği kadar takıma fayda sağlamaya çalışıyorum. Ödüller, başka şeyler tabii bunun güzelliği, hoşnutluğu. Ama benim işim sahada en iyisini vermek. İnşallah sakatlıksız, kazasız belasız böyle devam ederiz.' diye konuştu.

Arda Turan, bu kategoride Arjen Robben, Ivan Rakitic ve James Rodriguez gibi ünlü isimlerle yarışacak.

Bu arada Atletico Madrid kulüp başkanının, 'Arda'nın takımdan emekli olmasını istiyorum.' sözünün hatırlatılması üzerine ise yıldız oyuncu, 'Hayırlısı. Çok mutlu eden bir şey. Burada Atletico Madrid ailesinin bir parçası olmaktan çok mutluyum. Her şey yolunda. Çok iyi gidiyor çok şükür.' diye cevapladı.

Arda Turan, 2015 yılından beklentileri ve temennileriyle ilgili olarak ise 'Herkes için hayırlı, sağlıklı, güzel, iyi niyetli bir sene olur.' dileğinde bulundu.

UEFA'NIN YILIN EN İYİ 11'İ YARIŞMASINA 6 OCAK 2015'E KADAR OY KULLANILABİLECEK

Bu arada UEFA’nın yılın en iyi 11’i aday listesinde yarış devam ediyor. Orta saha kategorisindeki Arda Turan’ın 2014’te 14’üncüsü düzenlenen yarışmadaki rakiplerinden bazıları: Real Madrid’den Toni Kroos, Modric, James Kodriguez; kendi takımından Koke, Bayern Münih’ten Xabi Alonso, Arjen Robben; Barcelona’dan Rakitic, Juventus’tan Pogba, Borussia Dortmun’tan Marco Reus, Manchester Onuted’ten Di Maria ve Manchester City’den Yaya Toure.

Oylamaya katılmak isteyenler 6 Ocak 2015’e dek uefa.com üzerinden (http://en.toty.uefa.com/) adresine girerek oy kullanabilecek. Listedeki 40 aday farklı 19 ülkeden ve 14 kulüpten. Bayern Münih, 9 futbolcuyla listede en fazla oyuncusu bulunan ekip.

UEFA, resmi internet sitesinden yılın 11'i oylamasına aday gösterilen isimler ve mevkileri ise şöyle:

Orta saha kategorisindeki tüm adaylar:

Xabi Alonso, Arda Turan, Angel Di Maria, James Rodriguez, Koke, Toni Kroos, Luka Modric, Paul Pogba, Ivan Rakitic, Marco Reus, Arjen Robben, Yaya Toure

Kaledeki tüm adaylar:

Manuel Neuer, Beto, Gianluigi Buffon, Thibaut Courtois

Defanstaki tüm adaylar:

David Alaba, Medhi Benaita, Jerome Boateng, Daniel Carvajal, Ezequel Garay, Diego Godin, Mats Hummels, Vincent Kompany, Philipp Lahm, Miranda, Sergio Ramos, Pablo Zabaleta

Forvetteki tüm adalya:

Alexis Sanchez, Gareth Bale, Karim Benzema, Diego Costa, Zlatan Ibrahimovic, Robert Lewandowski, Lionel Messi, Thomas Müller, Neymar, Cristiano Ronaldo, Jonatan Soriano, Carlos Tevez.

CİHAN

Kaynak: http://www.cihan.com.tr/news/Arda-Tur...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
1
0
0
0
0