Görüş Bildir
Haberler
Aralarında Ünlü İsimlerin de Olduğu, Evcil Hayvan Fikrini Çok Yanlış Anlayan 8 Acayip Kişi

Aralarında Ünlü İsimlerin de Olduğu, Evcil Hayvan Fikrini Çok Yanlış Anlayan 8 Acayip Kişi

R.G.
08.06.2021 - 16:52 Son Güncelleme: 08.06.2021 - 17:13

Birçoğumuz evcil hayvanlara bayılırız ve bu hayvanlar genelde köpek, kedi, kuş, balık, hamster gibi canlılar olur. Fakat bu saydıklarımızın dışında 'E, yok artık!' diyebileceğiniz türden hayvanları evinde besleyenler de var. Bu yazımızda aralarında hepimizin tanıdığı isimlerin de bulunduğu, evcil hayvan anlayışı biraz tuhaf insanları derledik!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Salvador Dali

1. Salvador Dali

Fotoğraftaki kişiyi de, hayvanı da yanlış görmediniz! Evet, Salvador Dali ve bir karıncayiyen. Sürrealizmin en önemli temsilcisi olan Salvador Dali, evcil hayvan niyetine bir karıncayiyen besliyordu.

2. Elvis Presley

2. Elvis Presley

Bildiğimiz isimlerden başlamışken Rock'n Roll'un kralı Elvis Presley ile devam edelim. Elvis de alışılmış evcil hayvan kategorisinin dışında olan bir kanguru ile yaşıyordu.

3. Mark Dumas

3. Mark Dumas

Hayvan terbiyecisi Mark Dumas'ın 6 haftalıkken sahiplendiği kutup ayısı ile yakınlığı görenlere minik taşikardiler geçirtebilir! Dumas'ın kutup ayısıyla olan yakınlığı birçok belgesele de konu oldu.

4. Doug-Lynne Seus çifti

4. Doug-Lynne Seus çifti

Doug Seus ve eşi, çiftliklerinde besledikleri bozayılarla birlikte yaşıyor. Çiftin yetiştirdiği Bart isimli ayı, pek çok ünlü dizi ve filmde oynayıp Brad Pitt'e rol arkadaşlığı bile yapmış!

5. Dr. Francine Patterson

5. Dr. Francine Patterson

Dr. Francine Patterson ile büyüyen Koko ismindeki bu goril, işaret dili bile biliyor! Hatta geçtiğimiz yıllarda Koko'nun 'İnsanlar aptal, dünyayı kurtarın.' mesajı gündem olmuştu. Oldukça duygusal olan Koko, kedilerle oynamaya bayılıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Borges Ailesi

6. Borges Ailesi

Sirkteki kötü durumlarına dayanamayıp 2 kaplanı evine alan Borges Ailesi, onların yavrularıyla beraber tam 7 kaplanla yaşıyor! Kaplanlarıyla havuza giren, yemeklerini paylaşan, bahçede oynayan ve onlarla uyuyan aile; bebeklerinin onlarla oynamasına bile izin veriyor.

7. Gilberto Shedden

7. Gilberto Shedden

Nehir kıyısında ölmek üzereyken bulduğu timsah ile bağ kuran Gilberto Shedden, onu tedavi ederek hayata döndürdü ve kendi çocuğu gibi bakmaya başladı. Pocho ismini koyduğu timsah 2011'de doğal nedenlerle hayatını kaybetti ve Gilberto onun için cenaze düzenledi. Şimdi ise Pocho II adını verdiği başka bir timsahla yaşıyor.

8. Michael Jackson

8. Michael Jackson

Ünlü isimlerle başladığımız yazımızı, yine ünlü bir isimle bitirelim. Popun kralı Michael Jackson da Muscles adında bir pitona sahipti. Malikânesinin arazisinde yaşayan fil, lama, timsah gibi hayvanların yanı sıra; turnelerinde bile dizinin dibinden ayırmadığı Bubbles adında bir şempanzesi vardı!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
31
8
8
6
4
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Uygar Aytun

Goril koko "sikerim bu insanların yapacağı işi " (İçeriğin meali) demiş, hır çıkarırsa durum yaş...