Görüş Bildir
Haberler
Ara Tatil Ne Zaman Bitecek? Nisan Ayı Ara tatili Kaç Gün Sürecek? Okullar Ne Zaman Kapanacak?

Ara Tatil Ne Zaman Bitecek? Nisan Ayı Ara tatili Kaç Gün Sürecek? Okullar Ne Zaman Kapanacak?

Ömer ÖNDER
11.04.2022 - 10:52

Merakla beklenilen 2021-2022 yılı 2. dönem ara tatili 8 Nisan Cuma tarihi ile başladı. Bu yılın ilk ara tatili 15 Kasım tarihinde başlayıp 19 Kasım tarihinde sona ermişti. Hafta sonlarının da birleştirilmesi ile birlikte toplamda 9 günlük ara tatil yapacak olan milyonlarca ilkokul, ortaokul ve lise öğrencisi tatil sayesinde dönem içerisinde dinlenip okullarına daha rahat bir şekilde devam edebilecek. Ara tatilin başlaması ile birlikte en çok aratılan konulardan biriside ara tatilin ne zaman biteceği oldu. Peki Nisan ayı ara tatili ne zaman bitecek? İşte detaylar....

İçeriğin Devamı Aşağıda

Milyonlarca öğrenci 7 Şubat günü ilk zilin çalması ile birlikte ders başı yaptı. Milli Eğitim Bakanlığı'nın 2021-2022 takvimine göre Nisan ayı ara tatili 8 Nisan tarihinde başladı. Dönem içerisinde yapılan ara tatil uygulaması sayesinde 9 günlük tatil yapan öğrencilerin dönemi daha rahat geçirmeleri sağlanıyor. Peki ara tatil ne zaman bitecek?

2022 Ara Tatili Ne Zaman Bitecek?

2022 Ara Tatili Ne Zaman Bitecek?

İlkokul, ortaokul ve lise seviyelerinde eğitim gören milyonlarca öğrenci için başlayan Nisan ayı ara tatili haftasonu da birleştirildiği zaman topmlda 9 gün sürecek. Ara tatil 18 Nisan Pazartesi günü son bulacak.

2022 Okullar Ne Zaman Kapanacak?

2022 Okullar Ne Zaman Kapanacak?

MEB’in yayınladığı takvime göre 7 Şubat’ta başlayan 2. dönem 17 Haziran Cuma günü son bulacak. 17 Haziran’da okulların kapanmasının ardından öğrenciler 2,5 aylık yaz tatiline girecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın