Görüş Bildir
Haberler
Apple Music Tanıtıldı

Apple Music Tanıtıldı

ATKN
09.06.2015 - 10:05
İçeriğin Devamı Aşağıda

WWDC 2015’in en önemli yeniliği olan Apple Music tanıtıldı… 

Apple Music, birçok uygulama ile benzerlik taşıyor olsada en büyük artısı sanatçıların kendilerine özel sayfalarının olması. Beğendiğiniz sanatçıları takip ederek yaptıklarından haberdar olabiliyorsunuz ve yayınladıkları özel videoları izleyebiliyorsunuz.

Üye olduktan sonra sahip olduğunuz bütün şarkılar Apple Music arşivinize ekleniyor. Apple’ın kurulum sırasında yaptığı küçük anket sayesinde servis sizin zevkinize göre şarkı, sanatçı ve albümü seçiyor.

Albümlerin dışında Apple Music 7/24 yayın yapan Beats One isimli bir radyo kanalına sahip. Beats One, Apple Music’in aktif olduğu her ülkeye yayın Los Angeles, New York ve London üzerinden yayın yapacak. Üstelik Beats One’ı dinlemek hem ücretsiz hemde Apple Music’e üye olmayı bile gerektirmiyor.

Bunun dışında Apple’ın yeni servisi hakkında merak edilen en önemli soru ise müziklerin Spotify gibi çevrimdışı dinlenip dinlenemeyeceği… Apple, etkinlikte konu hakkında bilgi vermemiş olsada ürün sayfasında çevrimdışı dinleme özelliğinin olduğunu gözüküyor.

30 Haziran günü 100 ülkede aktif olacak Apple Music iOS 8.4 yüklü iPhone’larda ve eşleştirilmiş Apple Watch’larda, iTunes’un en yeni sürümüne sahip Mac ve PC’lerde ve son olarak sonbaharda Android’de kullanıma sunulacak.

Siriye vereceğiniz; 1982 yılının en iyi şarkılarını çal, buna benzer daha fazla şarkı çal gibi komutlar sayesinde yeni şarkılar keşfedebilirsiniz.

Amerika’daki aylık üyelik ücreti 9.99 dolar ve aile üyeliği 14.99 dolar olarak belirlenen servisin Türkiye ücretleri hakkında açıklama yok. Diğer müzik servislerinden farklı olarak Apple Music kullanıcılarına üç aylık deneme hakkı sunacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Apple Music sayfası Apple Türkiye'nin sitesinde de yayınlandı.

Elma Dergisi

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0