Görüş Bildir
Haberler
Apple'dan Eski iPhone'ları Yenisiyle Değiştirme Programı

Apple'dan Eski iPhone'ları Yenisiyle Değiştirme Programı

Apple, hasarlı yada eski iPhone’ları yenisiyle değiştirme programı başlatıyor. Bu program çerçevesinde aradaki ücret farkını ödeme karşılığında müşterilerine eski iPhone’ları yerine yenisini verecek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Apple’ın ABD’de daha önceden uygulamaya koyduğu bir Geri Dönüşüm Programı vardı. 

Buna göre belli bir yıllık ücret karşılığında, müşteriler eski sağlam telefonlarını geri getirip yenisi için hediye çeki alabiliyordu. Şimdi Apple buna benzer bir programla daha karşımıza çıkıyor.

Hasarlı iPhone Yerine Yeni iPhone

WebMasto'nun aktardığına göre kullanıcılar ekranı kırık veya bozuk, tuşu hasarlı, hatta kamera problemi olan telefonları da geri getirip yeni iPhone sahibi olabilecekler. Uygulama tabi ki yine önce ABD’de başlayacak. Bu değişim iPhone 5s, 6 ve 6 plus modelleri için geçerli olacak.

Eski Telefonun Modeline Göre Değişim İçin Fark Ücreti Alınacak

Apple değişim programı kapsamında iPhone 5s modelini 50, iPhone 6 modelini 200, iPhone 6 plus modelini ise 250 dolardan geri alacak. Bu ürünlerin şu an ABD’deki satış fiyatları ise iPhone5s için 450, iPhone 6 için 550, iPhone 6 plus için ise 650 dolardan başlıyor.

Apple bu değişim programı sayesinde tamir işlemleri uğraşmak yerine daha fazla ürün satmayı hedefliyor.

Bir de Ekran Koruyucu Hizmeti Olacak

Bir de Ekran Koruyucu Hizmeti Olacak

Apple sadece hasarlı cihaz değişimi değil, sorunlu ekran koruyucular nedeniyle zarar gören telefonları önleyebilmek için ekran koruyucu hizmeti de verecek. Bazı mağazalarda başlayan bu işlem için Apple, Belkin adlı şirketle anlaştı.

WebMasto

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
193
53
46
21
20
18
17
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Marlboro Light

1,5 sene önce 1900 TL'ye aldığım iPhone 5s'i 50 dolardan geri vereceğime üstünde tepinir kırarım amk daha iyi, ölücü pezevenkler, Türkiye'deki telefoncular b... Devamını Gör

Kadir Erzurumlu

1,5 sene önce aldığın 5S'i Apple mağazalarına götürüp arızalı şekilde ek olarak 1100 TL vererek garantili ve sıfırına sahip oluyorsun. Yani 800 tl ye satın a... Devamını Gör

Sadettin Atağ

Arkadaşlar elimde iPhone 6 var ekranı kırık garantisi 1.5 ay kaldı. bunu versem yenisini alsam kaç tl alırlar benden bir bilgisi olan varmı? Lütfen doğru bil... Devamını Gör