Görüş Bildir
Haberler
AÖL Sınav Giriş Yerleri Açıklandı mı? Açık Öğretim Lise Sınavları Ne Zaman?

AÖL Sınav Giriş Yerleri Açıklandı mı? Açık Öğretim Lise Sınavları Ne Zaman?

Hacer Tonay
25.11.2021 - 13:11

Açık Öğretim Lise sınavına girecek adaylar süreçle alakalı yapılacak açıklamaları merak ediyorlar. Açık Öğretim Lise sınavı için MEB tarafından sınav tarihleri ve yerleri hakkında bilgilendirme yapılacak. Aralık ayında yapılacak sınavlar için beklemede olan AÖL öğrencileri, sınav yerlerini merak ediyor. Peki Açık Öğretim Lise giriş yerleri açıklandı mı? Açık Öğretim Lise giriş yerleri ne zaman açıklanacak? Açık Öğretim Lise sınavları online mı olacak? AÖL sınava giriş tarihleri ne zaman? Detaylar haberimizde...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Açık Öğretim Lise sınavına girecek olan öğrenciler merakla sınav tarihlerini ve sınava gireceği yerlerin belirlenmesini bekliyorlar. Sınavların aralık ayında olacağının duyurulmasıyla sınava giriş yerlerinin belli olmasını bekleyen öğrenciler gözlerini MEB'e çevirdi. Peki AÖL sınavları ne zaman?

AÖL Birinci Dönem Sınavları Ne Zaman?

AÖL Birinci Dönem Sınavları Ne Zaman?

AÖL sınavları aralık ayında yapılacak. AÖL birinci dönem sınavları 4 Aralık tarihinde başlayacak ve 10 Aralık günü saat 23:59’a kadar devam edecek.

AÖL Sınava Giriş Belgeleri Ne Zaman Yayınlanacak?

AÖL Sınava Giriş Belgeleri Ne Zaman Yayınlanacak?

Öğrencilerin 2021-1 Dönemi derslerini değiştirebilmeleri için ders seçim ekranları 17 Kasım’da açıldı ve 30 Kasım 2021 tarihine kadar açık kalacak. MEB tarafından yapılan açıklamada AÖL sınav giriş belgesinin aralık ayında yayımlanacağı duyuruldu ve tarih verildi.

AÖL Sınav Yerleri Ne Zaman Açıklanacak?

AÖL Sınav Yerleri Ne Zaman Açıklanacak?

2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılı 1. Dönem Sınav Giriş Belgelerinin Sistem Üzerinden Yayınlanması 1 Aralık 2021 Çarşamba olarak duyuruldu. Açık Öğretim Lisesi sınavları Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılacak. Kurum tarafından yapılan açıklamada sınavların online olacağı duyuruldu.

AÖL Sınavları Online mı Olacak?

AÖL Sınavları Online mı Olacak?

Okullarda yüz yüze eğitim sürecinin devam etmesi dolayısıyla sınavların yüz yüze gerçekleşme beklentisi bulunuyor. Ancak nihai karar, Milli Eğitim Bakanlığı'nın yapacağı açıklama ile netlik kazanacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
6
3
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın