Görüş Bildir
Haberler
Antik Kentleri ve Gelidonya Feneri ile Ünlü Antalya Kumluca’da Bulunan Kamp Alanları

Antik Kentleri ve Gelidonya Feneri ile Ünlü Antalya Kumluca’da Bulunan Kamp Alanları

Yeter Şirin
27.05.2023 - 08:47

Kumluca ne kadar deniz ve güneşiyle ünlü olsa da aslında Adrasan ve Olimpos’un arasında olmasıyla, ünlü Gelidonya Feneri ile tarihi zamanlardan beri birçok antik kente başkentlik yapmış bir yer. Tarih kokan bu ilçede kalabalıktan uzak, huzurlu ve sessiz, doğa ile iç içe bir kamp tatili yapmak istiyorsanız buyurun yazının devamına… 🏖️

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Evergreen Glamping

1. Evergreen Glamping

Adrasan ile Olimpos arasında bulunan Evergreen Glamping doğa ile size huzurlu bir kamp tatili vaadediyor. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Yazır, keller sokak, 07350 Kumluca/Antalya

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05468037616

Instagram: @evergreenglamping

Ziyaretçi Yorumu: “Doğayla iç içe olmak isteyenler için tasarlanmış nar ağaçları arasında ve ulu çamların serin  gölgesinde güzel bir tesis .İşletmecileri güler yüzlü sevecen ve cana yakın her isteklerinizi hemen yerine getiriyorlar. Alternatif tatil düşünenlere tavsiye ederiz. Ayrıca Emre bey ve ailesine gösterdikleri ilgi ve alakaları için çok teşekkür ederiz.”

2. The King Of Likya Camping

2. The King Of Likya Camping

Korsan koyuna yakın bu işletme temizlik, ilgi ve alaka bakımından oldukça misafirleri tarafından beğeniliyor. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor.

Adres: Mavikent, Korsan Koyu Karaöz, 07390 Kumluca/Antalya

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05306415665

Instagram: @the.king.of.likya.camping

Ziyaretçi Yorumu: “Doğa ile iç içe harika bir kamp alanı. Denize çok yakın, mutfak buzdolabı, soğuk sıcak duş ve temiz lavabo imkanları mevcut. Çadır kurmanız için yerden yüksek çadır alanları var. Bu alanlarda ışık ve priz imkanınız ayrıca wifi imkanınız var.”

3. Beş Adalar Camping

3. Beş Adalar Camping

Sessiz sakin ama denize yakın bir yerde kamp mı kurmak istiyorsunuz? Beş Adalar kamping aradığınız yer olabilir. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın.

Adres: Korsan Koyu Karaöz, 07390 Kumluca/Antalya

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05322712290

Instagram: @besadalarcamping

Ziyaretçi Yorumu: “Tek kelimeyle harika bir kamp alanı. Alan geniş, ferah, kalabalık değil. Aile işletmesi, çok ilgililer. Ücreti çevredeki kampinglerle benzer. Buzdolabı, elektrik var, basit bir mutfak var. Duş, wc temiz. Korsan koyuna yürüyerek 7-8 dk. Tavsiye ederim.”

4. Çadıristan Camping

4. Çadıristan Camping

Kamp alanı değil de sanki Kumluca’daki evinize gideceğiniz Çadıristan Camping hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor.

Adres:Mavikent, 07390 Kumluca/Antalya

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05050859717

Instagram: @_cadiristan_

Ziyaretçi Yorumu: “Aile işletmesi harika bir yer… ilgi alaka süper… çadır alanları yerden yüksek platformlarda ve çadır başı ücret alınıyor… Korsan Koyu ve Gelidonya Fenerine yakın konumda… kedi köpek tavuk yeşillik daha ne olsun…”

5. Korsan Camping

5. Korsan Camping

Korsan Camping’de bir kalanın sürekli geldiği, tavsiye ederek eş dostunu çağırdığı bu işletme kamp konusunda oldukça başarılı. Sizde bu işletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: korsan koyu karaöz mavikent mah, 07390 Kumluca/Antalya

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05427343700

Instagram: @korsancamping

Ziyaretçi Yorumu: “Tek kelimeyle mükemmel bir yer 5 arkadaş gittik her konuda yardımcı oldular ayrıca hemen her şeyi bulabileceğiniz kafe restoran tarzı şirin bir yerleri var tuvaletler temiz, ilgi alaka en üst düzeydeydi aradığımız her şeyi bulduk kendilerine çokça teşekkür etmek istiyorum bu konuda ayrıca konum olarak denize yürüme mesafesinde 6 dakika ve deniz tertemiz ve çok güzel. Bir daha yapacağımız kamp&tatil seçimimizde kesinlikle ilk tercihimiz olacak.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Furkan Camping

6. Furkan Camping

Korsan Koyunun hemen yanında, Likya Yolu üstü ve manzarasına hayran kalacağınız bu kamp işletmesi için daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor.

Adres: Mavikent, Korsan Koyu, Karaöz, 07390 Kumluca/Antalya

Konum için tıklayın.

Telefon Numarası: 05393108111

Instagram: @furkancamping

Ziyaretçi Yorumu: “Fiyatları uygun, çevredeki en iyi manzarası olan camping. İçerisinde duş, tuvalet, cafe mevcut. Yanından koylara ve fenere patika yürüyüş yolları geçiyor etraf temiz.'

7. Gün Batımı Kamp

7. Gün Batımı Kamp

Adı gibi gün batımının harika manzarası eşliğinde kamp günlerinizin nasıl geçtiğini anlayacaksınız. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor. 

Adres: korsan koyu karaöz mavikent mah, 07390, 07350 Kumluca/Antalya

Konum için tıklayın.

Telefon Numarası: 05327983017

Instagram: @gunbatimikamp

Ziyaretçi Yorumu: “Tuvalet, duş, mutfak temizliği çok iyi. Kamp alanları belirlenmiş ve düzenli. Gölgelikler mevcut ve önlerinde masa ve sandalyeleri var. İşletme sahibi harika bi adam. Hem yardımsever  ve samimi. Sakin, huzurlu ve güvenli bir yer Her şey  için teşekkür ederiz.”

8. Ay Işığı Camping

8. Ay Işığı Camping

Düzeni, ihtiyaçlar, temizlik ve konumuyla oldukça kamp için gereken her şeyin düşünüldüğü Ay Işığı Camping hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor. 

Adres: Mavikent, Unnamed Road, 07390 Kumluca/Antalya

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05393200077

Instagram: @ayisigicamping

Ziyaretçi Yorumu: “Kamp alanı internet elektrik su voleybol sahası akşam ışıklandırması mevcut yemek pişirmek için işletmenin ocaklarını kullanabilirsiniz. 2şer WC biri kapalı 4 duş var sıcak su yok fiyatları çevre kampinglere göre gayet makul yer sessiz sakin salıncağı ateş çukuru gibi ince detaylar düşünülmüş. İşletme sahibi Cevdet bey gayet ilgili ve yardımcı ertesi gün kendinizi mekanın sahibi gibi hissediyorsunuz.”

9. Likya Karaöz Camping

9. Likya Karaöz Camping

Hem merkezi hem denize yakın olan Likya Karaöz kamp yapmak için Kumluca’da ideal bir işletme. Siz de bu işletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor. 

Adres: Mavikent, Karaöz Sahil Caddesi No: 5 / 1, 07390 Kumluca/Antalya

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05457432806

Instagram: @likyakaraozcamping

Ziyaretçi Yorumu: “Kampçı için de yeterli alana sahip olduğunuz çok güzel bir yer. Su, elektrik, her şey mevcut. Sahibi çok cana yakın ve yardımsever. Kesinlikle geri geleceğiz ☀️👍🏼 Sorumlu çocuk Caner her şeyi hallettin. 👋🏽”

10. Hazar Camping

10. Hazar Camping

Yeşil ve mavinin bir arada olduğu Kumluca'da sabahları kuş sesleriyle uyanmak istiyorsanız burası tam size göre. işletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Mavikent, Karaöz korsan koyu, 07390 Kumluca/Antalya

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05334322858

Instagram: @hazarcamping

Ziyaretçi Yorumu: “Güler yüzlü hizmet, piyasa şartlarına göre fiyatlar çok uygun, doğa, huzur, mangal, açık hava sineması ve eşsiz bir koy güzelliği ile enfes bir hafta sonu geçirdik. Ailenizle gönül rahatlığıyla gelebilirsiniz. İlgi ve alakasından dolayı Mehmet Hazar bey e teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum 🙏🙏🙏 …”

Antalya ile ilgili şu içerikler de dikkatinizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
71
67
60
54
49
45
31
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın