Görüş Bildir
Haberler
Antalya’da Turuncu Kod: Uçağa Yıldırım İsabet Etti

Antalya’da Turuncu Kod: Uçağa Yıldırım İsabet Etti

İstanbul-Antalya seferini yapan bir uçağa, iniş sırasında yıldırım isabet etti. Uçakta herhangi bir zarar olmazken, yaşananlar cep telefonu ile kaydedildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Uçakta panik anları

Uçakta panik anları

İstanbul - Antalya seferi yapan Anadolujet firmasına ait yolcu uçağına, Antalya’ya iniş yapacağı sırada yıldırım isabet etti. Uçakta herhangi bir zarar oluşmazken, o anlar bir yolcunun cep telefonu kamerasına yansıdı. 

Antalya Havalimanı'nda hava yolu trafiğin açık olduğu, gerekli tedbirlerin alındığı, uçak iniş ve kalkışlarının devam ettiği öğrenildi.

Antalya’da ‘turuncu kod’

Antalya’da ‘turuncu kod’

Öte yandan “Turuncu kod” uyarısının verildiği Antalya’da gök gürültülü sağanak ve şiddetli fırtına etkili olmaya devam ediyor. An itibariyle en yüksek rüzgar hızı Kemer ilçesi Sığlık Feneri’nde 153, Konyaaltı Yeni Liman’da 100, Muratpaşa’da ise 95 km/saate ulaştı. Son 24 saatte metrekare Döşemealtı ilçesi Nebiler Mahallesi’nde 94, Dağbeli’nde 69, Akdeniz Üniversitesi 33 ve Muratpaşa’da 22 kilogram olarak kaydedildi. 

Fırtına ve kuvvetli yağışın bu gece yarısından sonra etkisini kaybetmesi beklenirken, yarın Antalya’nın doğu ilçelerinde yer yer etkili olacağı tahmin ediliyor.

İşte havada yaşananlar

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
49
15
4
4
3
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Baverygt

Zeus un hava sahasına girersen olacağı buydu

Barancell35

Ahahahahah zeusla şaka olmaz🤣🤣🤣

Erol Kayar

"Büyükşehir belediyesini cehape'ye veren Antalya'lıların başına yıldırım düştü"

Aliye Kocabaş

Feminizm kocayı buluncaya, komünizm parayı buluncaya, ateizm uçak sallanıncaya kadardır.