Görüş Bildir
Haberler
Annenize Yardımcı Olmaktan Mutluluk Duyacak 10 Harika Ev Robotu

Annenize Yardımcı Olmaktan Mutluluk Duyacak 10 Harika Ev Robotu

Philips Türkiye
08.05.2013 - 18:54 Son Güncelleme: 08.05.2013 - 19:09

Annenize Yardımcı Olmaktan Mutluluk Duyacak 10 Harika Ev Robotu

Anneler Günü yaklaşıyor ve sizi de bir telaş mı aldı? Ne hediye alsam da anneciğimi mutlu etsem sorusu beyninizde mi yankılanıyor. Sakin olun ve teknolojiden yardım alın. Bilim anneniz mutlu olsun diye bu kadar gelişti.

İşte karşınızda annenize yardımcı olmaktan mutluluk duyacak 10 teknolojik ürün.

KDV Dahil : 117,24 TL | Peşin fiyatına 6 x 19,54 TL

Bazı anneler ekstra endişeli olur. Kapıyı kilitledim mi? Ocağı söndürdüm mü? Ütüyü fişten çektim mi? İşte canınız annenizin kafasından en azından bir soruyu azaltacak müthiş icat: Kullanılmadığında kendini kapatan Philips Steamglide Ütü!

KDV Dahil : 398,65 TL | Peşin fiyatına 12 x 33,22 TL

'Anneeee patates kızartmasııı' diye yalvaran gözlerle baktığınız zamanlar çok da uzak değil. Şimdilerde restoranlarda yediğiniz patates kızartmaları da annenizinkine hiç benzemiyor. O enfes lezzeti annenize çok da zahmet vermeden tekrar tatmak için tercihiniz Philips Airfryer olmalı. Üstelik közleyebiliyor ve hatta kek bile yapabiliyor!

KDV Dahil : 107,13 TL | Peşin fiyatına 6 x 17,86 TL

Annelerin bir numaralı ihtiyacı sıcak su! İster temizlikte ister çay keyfinde su süper hızlı su ısıtıcı ile sıcak su her zaman elinin altında olacak. Üstelik metal gövdesi ile de çok şık.

KDV Dahil : 89,77 TL | Peşin fiyatına 6 x 14,96 TL

Anneniz mutfakta harikalar yaratıyor biliyoruz. Ama ona biraz yardımcı olmanın zamanı gelmedi mi? Philips el blenderı o kadar pratik ki, karıştırma ve doğrama işlemleri saniyeler içinde halloluyor!

KDV Dahil : 59,90 TL

Güzel görünmek her kadının hakkı. Annenizin saçları ion teknolojisiyle parlasın ve siz de onu her gördüğünüzde iltifatlarınızı esirgemeyin.

KDV Dahil : 147,33 TL | Peşin fiyatına 6 x 24,56 TL

Anneniz bu aralar formuna dikkat mi ediyor? İşte diyetine yardımcı olacak harika ızgara. Kokusuz ve yapışmayan formu ile sağlıklı yemekler annenizin softesından eksik olmayacak.

KDV Dahil : 227,73 TL | Peşin fiyatına 6 x 37,95 TL

Siz temizlik yapmadığınız için bilmiyor olabilirsiniz ama annenizin çok iyi bildiği bir şey varsa o da torbalı elektrik süpürgelerinin ne kadar sinir bozucu olduğudur! Bu çok önemli probleme hemen son verin ve annenizi torbasız elektrik süpürgesine kavuşturun. Ne kadar mutlu olduğuna inanamayacaksınız.

KDV Dahil : 227,73 TL | Peşin fiyatına 6 x 37,95 TL

Size her sabah taze meyve suyu sıktığı zamanları hatırlıyorsunuz değil mi? Biraz da anneniz içsin. Hem de zahmetsizce. Minimum zahmet ile çeşit çeşit meyvenin suyu annenizin kahvaltısını şenlendirsin!

KDV Dahil : 227,73 TL | Peşin fiyatına 6 x 37,95 TL

Anneniz kendi özel tarifi çorbaları hiç bu kadar rahat hazırlamamıştı! Hem de sağlıklı, lezzetli ve ev yapımı.

Philips Soup Makerlar mükemmel çok amaçlı kullanım için 5 ön ayarlı programa sahip. İnce süzülmüş çorba, kalın süzülmüş çorba, komposto ve smoothie hazırlayabilir. Ayrıca normal blender olarak da kullanabilirsiniz.

KDV Dahil : 247,84 TL | Peşin fiyatına 6 x 41,31 TL

Anneler tost makinesini sadece tost yapmak için kullanıyor sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Börek ısıtıyorlar, ekmek kızartıyorlar, pratik ızgaralar bile hazırlıyorlar. Yani ellerinin altında harika bir tost makinesi olursa her gün mutlaka kullanıyorlar.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın