Görüş Bildir
Haberler
Anne Olmak İçin Doğurmak Şart Değil! Evlat Edinerek Herkese Umut Olan Ünlüler

etiket Anne Olmak İçin Doğurmak Şart Değil! Evlat Edinerek Herkese Umut Olan Ünlüler

Anne olmak için yorgunluğu, uykusuzluğu, kendinizden ödün vermeyi göze almanız gerekir ancak doğurmanız şart değildir. Evlat edinerek de bir bebeği büyütebilir, onun ilk adımlarına şahit olabilir, hayatının her anında yanında yer alabilirsiniz. Evlat edinerek topluma örnek olan, en azından bir insanın hayatında çok şeyi değiştiren ünlüleri sizler için derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Esra Akkaya

2. Nilüfer

3. Mutlu Tönbekici

4. Charlize Theron

4. Charlize Theron

Güney Afrikalı oyuncu Charlize Theron, ilk olarak oğlu Jackson’ı evlat edindi. Jackson üç yaşına geldiğinde de kızı August’u… Charlize Theron her fırsatta anne olmaktan gurur duyduğunu söylüyor, biz de kendisiyle gurur duyuyoruz!

5. Sandra Bullock

5. Sandra Bullock

Sandra Bullock, 2010 ve 2015'te iki bebek evlat edinerek onların hayatlarına dokundu. Hayatları boyunca her zaman yanında olacağını söyleyen Sandra Bullock, çok zor bir karar olsa da şüphesiz ki çok mutlu...

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Madonna

7. Mary Louis Parker

7. Mary Louis Parker

Mary Louise Parker da öz çocuğu olmasına rağmen evlat edinenlerden… Brad Pitt’in “O harika bir anne” diye bahsettiği Parker, Ash adını verdiği kızına yeni bir hayat armağan etti.

8. Meg Ryan

8. Meg Ryan

Romantik komedilerin starı, gözyaşlarımızın sebebi Meg Ryan’ın bir oğlu vardı. Daha sonra Çinli bir bebeği evlat edindi. Şimdilerde genç bir kız olan Daisy, annesiyle sık sık objektiflere yansıyor.

9. Sharon Stone

10. Nicole Kidman

10. Nicole Kidman

Nicole Kidman, Tom Cruise ile evliliğinde Connor ve Isabella adında iki bebeği evlat edindi. Hatta Isabella’nın düğününü bile gördük…

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Diane Keaton

11. Diane Keaton

Oscar’lı oyuncu Diane Keaton da iki bebeğe hayat verdi.

12. Kirstie Alley

12. Kirstie Alley

Ünlü oyuncu Kirstie Alley'nin de biri kız, biri erkek olmak üzere iki tane evlat edindiği çocuğu var.

13. Angelina Jolie

13. Angelina Jolie

Bu liste onsuz olmazdı… Evlat edinmek denince Angelina Jolie’den daha koca yüreklisi yoktur diye düşünüyoruz. Brad Pitt ile evliliği öncesinde bir bebeği evlat edinen Jolie, evliliği sırasında da iki bebeği evlat edindi.

Peki, bu ünlülerin evlat edinildiğini biliyor musunuz?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
351
156
21
9
9
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Açıkçası bebeği olmayan insanlar için tüp bebeği saçma buluyırum. bu dünyada bir sürü aç fakir annesiz babasız yada ailesinden şiddet istismar gördüğü için a... Devamını Gör

haralagurele

Darısı bana :)