Görüş Bildir
Haberler
Anlatım Bozukluğu Testine Göre Yılda Kaç Kitap Okuduğunu Tahmin Ediyoruz!

Anlatım Bozukluğu Testine Göre Yılda Kaç Kitap Okuduğunu Tahmin Ediyoruz!

Ecivicivokke
02.02.2022 - 20:17

Dil gelişiminde kitap okumanın çok önemli olduğunu biliyoruz. Bu testte verdiğin cevaplara göre senin yılda kaç kitap okuduğunu tahmin ediyoruz!

Haydi teste!📚

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sence hangi cümlede anlatım bozukluğu olabilir?

2. Burada peki?

3. Hangi cümle kulağını tırmalıyor?

4. Bunda da bul bakalım!

5. Bu daha kolay!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Anlatım bozukluğu hangi cümlede?

7. Sona yaklaştık, yapabilirsin!

8. Son soru! Nerede bu anlatım bozukluğu?

20-30 kitap!

Sen tam bir kitap kurdusun! Kitap okumadan bir gün bile geçirsen içini huzursuzluk kaplıyor. Her okuduğun kitabın sana bir şeyler kattığının bilincindesin. Bazen yaşadığın hayattan sıyrılmak için, bazense farklı hayatları da tatmak için kitap okuyorsun. Okuduğun dışarıdan da çok net anlaşılıyor, kelimelerini her zaman büyük özenle seçiyorsun. Senin hayatında anlatım bozukluklarına yer yok!

10-15 kitap!

Sen, kitap okumayı çok seviyorsun ancak vakit bulmak senin için bazen zorlayıcı olabiliyor. Kitap okumanın insana çok şey kattığının farkındasın ve kitapların değerini biliyorsun. Farklı bilgiler edinmek ve keşfetmek senin için bir tutku. Başka hayat hikayelerini öğrenmek sana keyif veriyor. Okurken hayaller kurmak hoşuna gidiyor, okuduğunu yaşıyor gibi hissediyorsun. Yalnızca, biraz daha kendini geliştirmen gerekebilir... Daha fazla okursan anlatım bozukluğunun ne olduğunu bile bilmeyeceksin!

3-5 kitap!

Sen okumayı fazla sevmiyor musun? Ya da çok çalışıyorsun ve vakit bulamıyorsun. Kelimelerle olan savaşında mağlup oldun fakat bunu düzeltmemen için hiçbir sebep yok! Daha fazla okursan cümlelerindeki ve hayatındaki değişimin farkına varacaksın. Stresin azalacak, farklı kelimeler öğrenecek, başka hayatlara daha fazla şahit olacaksın. Biraz daha okuman gerek!

Bu içerikler de ilgini çekebilir! 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
71
65
12
11
8
6
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın