Görüş Bildir
Haberler
Sevgilinle Ne Kadar Uyumlusunuz?

Sevgilinle Ne Kadar Uyumlusunuz?

miray soysal
01.02.2022 - 19:39

Uyumlu çiftler uzun yıllar süren mutlu ilişki yaşarlar. Hepimiz çok iyi biliyoruz çünkü aşkın duygusal olduğu kadar mantıksal boyutu da var. Pekii, Sevgilinle sen ne kadar uyumlusunuz?

Testi çöz, birlikte öğrenelim! 💖👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetinle başlayalım!

2. Söyle bakalım, ne kadar zamandır birliktesiniz?

3. Sık sık kavga ediyor musunuz?

4. Yaşadığın ilişki seni gerçekten mutlu ediyor mu?

5. Seni ne kadar tanıyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Pekii, sen onu ne kadar tanıyorsun?

7. Genelde yaşadığınız olaylara karşı düşünceleriniz birbirine yakın mı?

8. Sence birlikte bir gelecek var mı?

9. Kendiyle alakalı olmayan durumlarda sana yardım ediyor mu?

10. Son olarak, genelde aynı şeyleri yapmayı seviyor musunuz?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Siz birlikte uyumun kitabını yazmışsınız!

Sizin aranızda nasıl bir uyum var arkadaşlar?!? Resmen gözlerimiz kamaştı. Birbiriniz için yaratılmış olabilir misiniz? Bizce kesinlikle öyle! Sevdiğiniz şeyler ve karakterleriniz öylesine birbirine yakın ki, aynı kişi bile olabilirsiniz. Beraber yaptığınız etkinliklerin ne kadar keyifli ve sorunsuz geçtiğini hatırla. Birlikte geçirilen zamandan, paylaşılan duygulardan ve yaşadığınız şeylerden çok memnunsunuz. İkiniz de bu ilişkinin gidişatından mutlusunuz. Öyle ki, ilerleyen yıllar için kafanızda bir gelecek hayali var!

Pek uyumlu olduğunuzu söyleyemeyiz!

Hiç üzülme çünkü bu birbirinizi sevmediğiniz anlamına gelmiyor. Karakterleriniz, sevdiğiniz şeyler belli ki pek uyumlu değil ama zıt kutuplar birbirini çeker misali yan yana gelmişsiniz. Bunca farklılığa rağmen birlikte olmak hiç kolay bir şey değil. Yani aşk ve karşılıklı kocaman bir sevgi olmasa yürümezdi bu ilişki... Sorun yaşadığınızda birbirinizi daha çok dinlemelisiniz çünkü bunu yaptığınızda çözemeyeceğiniz şey yok. İkinizde biliyorsunuz ki farklılıklarınızla güzelsiniz. Birbirinizi tamamlarsınız, bir elmanın iki yarısı gibi!

Çok uyumlusunuz!

Birlikte çok iyi bir uyum yakaladığınızı söyleyebiliriz. Yaptığınız ve düşündüğünüz çoğu şey birbirine benziyor, bu yüzden iyi anlaşıyorsunuz. Birbirinizin derdini gözünden anlarsınız, çoğu zaman konuşmadan anlaşırsınız. Ayrı hayatlar, ayrı bakış açısına sahip olsanız bile kesişen bir noktanız illaki vardır. Olmasa bile öyle alışkınsınız ki aynı şeyi düşünmeye, bunun olması için gereken çabayı harcarsınız. Siz kesinlikle birbiriniz için doğru kişisiniz!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
93
43
24
15
7
7
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın