Görüş Bildir
Haberler
Ankara Pavyonlarında Fenomen Haline Gelerek Şöhretlerini Cümle Âleme Duyuran 13 İsim

etiket Ankara Pavyonlarında Fenomen Haline Gelerek Şöhretlerini Cümle Âleme Duyuran 13 İsim

Hayatınızda hiç pavyona gitmemiş olabilirsiniz, hatta o şarkıları kendi iradenizle dinlememiş de olabilirsiniz. Ancak bu isimlerden bir ya da birkaç tanesi mutlaka kulağınıza çalınmıştır. Onlar, Ankara pavyonlarında sahne alan, isimleri kulaktan kulağa dolaşarak fenomen olan kişiler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sarı Tutku

Onun için bir fenomen demek daha doğru olur herhalde. Çoğu insan belki de yüzünü bile görmedi ama Sarı Tutku'nun dansının çok konuşulduğu bir gerçek.

2. Hüseyin Kağıt

2. Hüseyin Kağıt

Ankara'nın dövmeli bağlamacası olarak da bilinir. Efendi kişiliği ve sempatik tavırlarıyla kısa sürede sosyal medyada konuşulan bir şarkıcı olmuştur. En bilinen şarkısı 'Alkol Aldım Sallanıyorum'

3. Ömer Faruk Bostan

3. Ömer Faruk Bostan

Geçtiğimiz sene her yerde duyduğunuz 'Erik Dalı' isimli şarkının icracısı oluyor kendisi. Erik Dalı'ndan önce de Ankara pavyon camiasında oldukça bilinen bir kişiydi.

4. Teksaslı Özcan

4. Teksaslı Özcan

Ankara pavyonlarının en aranan isimlerinden birisi. Özellikle seçtiği 'Teksaslı' mahlası onu ilginç kılan şeylerden ama asıl ismi Hayrullah. Şarkılarında 'Hepinize birden comolokko!' gibi doğaçlama cümleler kullanıyor.

5. Deli Bayram

Şu an Ankara pavyonlarının en marjinal kişiliklerinden bir tanesi Ankara Keçiören'de ikamet eden Bayram, pavyonlarda yaptığı ilginç danslarla çoğu kişinin ilgisini çekiyor. Hayran sayfasında 4000 kişi var.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kovboy

Kovboy mahlaslı kadın dansçının gerçek adını tam olarak bilmiyoruz. Onun özelliği de sahnede gerçekleştirdiği mizansenler. Yaptığı iş dans ve tiyatronun ilginç bir sentezi adeta.

7. Ankaralı İbocan

7. Ankaralı İbocan

'Neyin Kafasını Yaşıyorsun Sen?' şarkısıyla bilinen İbocan, bağlama çalmadaki başarısıyla tanınıyor. Pavyonlarda müzik dinlemek için gidilen bir solist adeta. Ankara'da düğüne çağırmak isterseniz en yüksek fiyatı da kendisinin verdiği konuşuluyor.

8. Elvan Dalton

8. Elvan Dalton

İşte size fenomenler fenomeni bir isim. Yine yüzü çok fazla bilinmeyip ismi dillere pelesenk olan şarkıcılardan. En çok da Çalgı Çengi filminde adını duymuş olabilirsiniz. Asıl ismi Elvan Yılmaz ve en bilinen şarkısı tabii ki 'Sarı Taksi' (Kobralı olan)

9. Yıldız San

9. Yıldız San

Ankara'nın pavyon solistlerinden olan Yıldız San, sesi sebebiyle seyircisi çok olan şarkıcılardan bir tanesi. Onu da daha önce Flash TV ya da diğer kanallarda görmüş olabilirsiniz.

10. Angaralı Hüseyin

10. Angaralı Hüseyin

'Ulus Cebeci Çankaya

Gardaş deriz kankaya

Bize her yol Paris değil

La bize her yer Angara'

dizelerinin sahibi kendisi olur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Karam Gurme Mehtap

O da Ankara'da dansını seyretmek için gidilen dansçılardan bir tanesi. Size yabancı gelebilir ama birçok insan onun ismini biliyor.

12. Ankaralı Namık

Ankara pavyonlarından çıkan en fenomen solistlerden bir tanesiydi. Kendine özgü esprili şarkıları ve kimsenin aklına gelmeyen şarkı sözleriyle efsane olmuştu. Maalesef erken kaybettik onu.

13. Çatlak Şanzel

Artık onu tanımayan neredeyse yok. Ankara pavyonlarında solist olarak yer alan Şanzel Çetin'in, televizyonda gördüğünüz gibi kendine has bir tarzı var. Uzun zamandır solistlik yapıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
549
197
87
64
32
31
16
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?