Görüş Bildir
Haberler
Ankara’da Yol Sorma Bahanesiyle Kadınları Taciz Eden Zanlı Tutuklandı

etiket Ankara’da Yol Sorma Bahanesiyle Kadınları Taciz Eden Zanlı Tutuklandı

Batuhan
10.01.2016 - 11:52 Son Güncelleme: 10.01.2016 - 18:47

Ankara'da, genç kadınlara yol sorma bahanesiyle cinsel organını göstererek tacizde bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan zanlı, tutuklandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Emniyet Müdürlüğü, Ekşi Sözlük'te açılan başlık sonrası sözkonusu kişi hakkında yaklaşık 2 bin şikayet maili alındığını bildirdi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Çankaya İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Araştırma Büro Amirliği ekipleri, Ekşi Sözlük isimli sosyal medya sitesinde açılan başlıkla yakalanması için kampanya başlatılan şahsın gözaltına alındığını açıkladı. Yapılan açıklamada, söz konusu şüphelinin twitter hesaplarının incelendiği, aracının ve kimliğinin tespit edilmesinin ardından yakalanarak gözaltına alındığı belirtildi.

Dikmen ve Balgat bölgesinde genç yaştaki kadınlara yol sorma bahanesiyle cinsel organını göstererek tacizlerde bulunduğu, bu tacizleri videoya alarak Twitter üzerinden 'Dev_Ank' kullanıcı adıyla paylaştığı iddiasıyla gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen D.K, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Çankaya İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir şahsın Dikmen ve Balgat bölgesinde genç yaştaki kadınlara yol sorma bahanesiyle cinsel organını göstererek tacizlerde bulunduğu, bu tacizleri videoya alarak Twitter üzerinden 'Dev_Ank' kullanıcı adıyla paylaşımlarda bulunduğunun tespit edilmesi üzerine çalışma başlatmıştı.

Ekiplerin çalışması sonucu kısa sürede yakalanan zanlı D.K, ilçe emniyet müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmişti.

Cinsel sorunları varmış

Hürriyet gazetesinden Fevzi Kızılkoyun'un haberine göre, evli ve bir kız çocuğu babası olduğu öğrenilen zanlının polisteki ilk sorgusunda “Cinsel sorunlarım vardı” şeklinde konuştuğu belirtildi.

DHA, AA ve Hürriyet

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
338
142
56
19
19
6
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
deli-sabit

Kızı da risk altında, derhal kurtarılmalı. Her şeyi yapabilir bu tipler...

jarhas helios

bu sapık dışardaki kadınlara bakıp mastürbasyon yapıyorsa evinde kızına kim bilir neler yapmıştır

dr.kingschultz

çükün düşsün..!