Görüş Bildir
Haberler
Ankara'da Sağanak ve Dolu Etkili Oldu

Ankara'da Sağanak ve Dolu Etkili Oldu

ATKN
25.05.2015 - 18:01
İçeriğin Devamı Aşağıda

Ankara'da öğleden sonra etkili olan sağanak ve dolu, hayatı olumsuz etkiledi.

Öğleden sonra başlayan sağanak ve yer yer etkili olan dolu nedeniyle bazı binaların giriş katları ve yollar su altında kaldı. Küçük çaplı hasarlı kazalara neden olan yağış ve dolu, özellikle Keçiören ve Altındağ bölgesinde etkili oldu.

Keçiören Fahrettin Altay Caddesi-Basın Caddesi kavşağını su bastı. İki otomobil su birikintisinde mahsur kaldı. Su birikintisi olan yerlerde ASKİ ve itfaiye ekipleri tahliye çalışması yaptı. Yolların bazı kesimlerinde de yer yer çökme oluştu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Okulda mahsur kalan öğrenciler penceren çıkarıldı

Okulda mahsur kalan öğrenciler penceren çıkarıldı

Keçiören'deki Nuh Eskiyapan İlkokulu’da doludan nasibini alan yerlerdendi. Yağış sırasında öğrencilerin bulunduğu okulun bahçesi su göletine döndü.

Öğrencilerin, okul içinde mahsur kaldığı okula gelen itfaiye ekipleri okulun bahçesindeki suyun boşaltılması için çalışma başlattı. Ekiplerin boşaltma çalışmaları bir sürerken bir yandan da okulun mahsur kalan anaokulu öğrencilerini ve öğretmenlerini kurtarmak için çalışma başlatıldı. Göle dönen okul bahçesi nedeniyle kapılar açılmayınca öğrenciler pencereden kurtarılmaya çalışıldı.

AA ve CHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0