Görüş Bildir
Haberler
Ankara'da Ritmi Ruhunuzda Hissederek Unutulmaz Anılar Biriktireceğiniz En İyi Müzik Grupları

Ankara'da Ritmi Ruhunuzda Hissederek Unutulmaz Anılar Biriktireceğiniz En İyi Müzik Grupları

Ankara'da müzik dolu bir gece yaşayarak unutulmaz anılar biriktireceğiniz grupları sizler için derledik. Gelin birbirinden yetenekli ve ritim dolu müzik gruplarına birlikte bakalım.👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Slang feat. Gözen Vural:

1. Slang feat. Gözen Vural:

Hafta içi eğlence olmaz tabusunu yıkarak Perşembe akşamı Ankaralıları eğlenceye doyuran Slang grubu saat 23.00'da sahnede sizlerle buluşuyor. Hem Türkçe hem de yabancı şarkılarla dans ederken unutulmaz bir akşam yaşamak için yapmanız gereken tek şey Slang sahnesinde kendinizi müziğe bırakmak... Yolu Eskişehir'e düşenler için de Slang'in programını takip etmenizi öneririz. Bakarsınız yolunuz Eskişehir'de kesişir. 

Instagram sayfası için: slangfeat

2. Popeye:

2. Popeye:

Ankara ve canlı müzik dediğimizde gece If'te bitiyor. Hafta sonuna giriş yaptığımız Cuma gününe Popeye'ın sahnesiyle hızlı bir giriş yapabilirsiniz. Şarkılarına ekledikleri saksafon tınılarıyla aşina olduğunuz şarkılara bambaşka güzellik katan Popeye'ı dinlerken de dansa doyacaksınız. 

Instagram sayfası için: Popeye

3. Fresh:

3. Fresh:

'Gece If'te Biter' sloganını boşuna her yerde görmüyoruz. Perşembe ve Cuma akşamlarını müziğe doyurmuşken Cumartesi akşamıyla If üçlememizi tamamlayabiliriz. Vokallerin güçlü sesiyle yine şarkıya doyacağınız Cumartesi akşamını Fresh süsleyecek. 

Instagram sayfası için: Fresh

4. VİSTANİ:

4. VİSTANİ:

vistani_ Instagram sayfasında sahnelerini takip edebileceğiniz grubu dinlerken bahar akşamlarını içinizde yaşayacaksınız. Gypsy tarzın baskın olduğu repertuarda yerinizde duramayacaksınız. Fulya Erkılınç'ın keman soloları da ayrıca ruhunuza işleyecek.

5. MetaFour:

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ankara ve eğlenceye yeni adres ekleyen Lee Harways, cuma günleri MetaFour grubu ile ziyaretçilerini müziğe doyuruyor. Ümitköy, Bağlıca, Yaşamkent, Bilkent gibi merkeze uzakta yaşayan Ankaralıların eğlence ayağına gelmişken MetaFour'u dinlemeden geçmeyin deriz. 

Instagram sayfası için: MetaFour

6. HighLife Band:

6. HighLife Band:

Blues seven Ankaralıların en çok tercih ettiği mekanlardan olan Cafe Bien'nin şüphesiz en sevilen gruplarından bir tanesi de HighLife Band. Grubun haftalık programları Cafe Bien'de olsa da Siyah Beyaz, Amelies ve Depo 29 gibi mekanlarda da dinleyebilirsiniz. Grubun konser programına ise Instagram sayfasından ulaşabilirsiniz.

Instagram sayfası için: highlifeofficiall

7. Kopil:

7. Kopil:

Ankara'nın merkezi olan Kızılay'da tercih edebileceğiniz onlarca bar bulunuyor. Kendilerini şehrin yaramaz çocukları olarak adlandıran grubun sahnesinde de rock müziğe doyacaksınız. Grubun Cover şarkılarına YouTube hesaplarından da ulaşabilirsiniz.

Instagram sayfası için: kopilmuzik

8. Bio Band:

8. Bio Band:

Belfast, Beat, Müjgan gibi mekanlarda sahne alan Bio Band grubu da tüm stresinizi alarak deşarj olacağınız bir gece yaşatacak. Okul ve iş yoğunluğuna kendinizi kaptırmışken ufak bir ara vermek hepinize iyi gelecek. 

Instagram sayfası için: biobandofficial

9. A N T I P A S S

9. A N T I P A S S

Gaziosman Paşa'daki Deppo 29 adlı mekanda sahne alan ANTIPASS gurubuyla mekanın samimiyetini iliklerinize kadar hissedeceksiniz. Grubun yeteneği ve mekanın sıcaklığıyla oluşan kombinasyon yine sizlere unutulmaz bir akşam yaşatacak. Deppo 29'un sanata doyacağınız programını da takip etmenizi öneriyoruz. 

Instagram sayfası için: antipassrockband

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Goril Reggae Band:

10. Goril Reggae Band:

Rock, blues ve pop tarzını deneyimlemişken reggaesiz bir gece geçirmenizi istemeyiz. Ritmini kalp atışlarımızdan alan müziği en iyi şekilde deneyimleyebileceğiniz gruplardan bir tanesi de Goril Reggae Band diyebiliriz. Grubun sahne aldığı mekanları da Instagram sayfasından takip edebilirsiniz.

Instagram sayfası için: gorilreggaeband

11. Aunties Band:

11. Aunties Band:

Aunties Band de Cafe Bien'de blues gecesi yapabileceğiniz gruplardan bir tanesi. Enstrümanların uyumuna kendinizi bıraktığınız gecede enerji bombasına dönüşeceksiniz. Grubun sahne aldığı diğer mekanlar ve tarihleri için de Instagram sayfalarını takip edebilirsiniz.

Instagram sayfası için: auntiesband

İlginizi çekebilir.👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Zedat Yalçın

Listeyi yapan Çağla Hanim' a sesleniyorum. Lütfen Ankara ve Müzik hakkında daha doğru bilgiler paylaşın veya paylaşmayın. Ziraa çok komik duruyor 😉