Görüş Bildir
Haberler
Ankara'da 149 Emniyet Mensubu Açığa Alındı

Ankara'da 149 Emniyet Mensubu Açığa Alındı

ATKN
17.07.2016 - 23:20

Darbe girişiminin ardından başlatılan operasyonlar kapsamında Ankara'da 24'ü emniyet müdürü 149 emniyet mensubu açığa alındı. Polislerin 'gözaltına alındığını' paylaşan Anadolu Ajansı, daha sonra haberini 'açığa alındı' olarak düzeltti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ankara Valiliği, darbe girişiminin ardından başkentte düzenlenen operasyonlar kapsamında 149 emniyet mensubunun açığa alındığını bildirdi.

Ankara Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, 15 Temmuz Cuma günü düzenlenen darbe teşebbüsü sonrasında Ankara'da yapılan operasyonlar kapsamında olayla ilgisi bulunan 3.sınıf 5 emniyet müdürü, 4.sınıf 19 emniyet müdürü, 24 emniyet amiri, 4 başkomiser, 19 komiser, 34 komiser yardımcısı, 2 başpolis, 42 polis memuru olmak üzere toplam 149 emniyet mensubunun açığa alındığı belirtildi. Açıklamada, konuyla ilgili adli ve idari soruşturmaların devam ettiği ifade edildi.

Erzurum

Erzurum'da Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 15'i rütbeli 79 polis açığa alındı. Valilikten yapılan açıklamaya göre, FETÖ/PDY mensubu 15'i rütbeli olmak üzere toplam 79 polis açığa, İspir Emniyet Amiri de adli tahkikat yapılmak için gözaltına alındı.

Ajanslar

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
11
6
4
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Fırsat bu fırsat sevmediği ne kadar adam varsa atar içeri.

Mr Logical

Çok akıllı darbeci arkadaşların whatsapp üzerinden yaptığı mesajlaşmaya dair bir haber vardı. Orada bazı emniyet müdürleri için iş birliği yapacak/yapıyor gi... Devamını Gör

Ewok The Hutt

daha önceden mimledikleri ama dokunamadıkları kim varsa, şimdi hepsi için gün doğdu. onu değerlendiriyorlar. yalnız daha ilginci gözaltına almak için yeterli... Devamını Gör