Görüş Bildir
Haberler
Amazon'dan Sınırsız Kindle Servisi

Amazon'dan Sınırsız Kindle Servisi

Ulaş
19.07.2014 - 12:32

ABD'li online alışveriş devi Amazon, Kindle Unlimited adını verdiği yeni hizmetini duyurdu. Yeni hizmette aylık ücret karşılığında sınırsız sayıda e-kitaba erişim imkanı sunuluyor.

Bir süredir dedikodu olarak internette yer alan haberler Amazon tarafından resmi olarak onaylandı. Firmanın duyurduğu ve Kindle Unlimited adını verdiği yeni hizmette aylık 9.99 dolar karşılığında bütün kitap arşivine erişim veriliyor. Mevcut durumda kitap başına belli bir ücret ödemek gerekiyor. Eski abonelik sistemi de kullanılmaya devam edecek.

Amazon'un bu yeni servisine abone olanlar 600 bin kitap ve 2 bin sesli videoya erişim imkanı elde ediyor. Aboneler bu kitaplara sadece Kindle cihazlarından değil aynı zamanda Android, Windows ve Mac bilgisayarlardan da erişebilecekler.

İnternet sitesi Mashable'a açıklama yapan Amazon yetkilileri abonelerin kitaplara sınırsız bir şekilde erişim imkanı sağlayabileceklerini ancak cihazlarında her seferinde sadece 10 kitabı bulundurabileceklerini belirtti. Kullanıcılar, 1 ay boyunca servisi ücretsiz olarak deneyebilecekler.

Kitap okuma cihazı: Kindle

Amazon tarafından geliştirilen kitap okuyucu Kindle, birçok farklı modeli bulunan bir cihaz. Amazon'un sunduğu kitapların yüklenebildiği bu kitap okuyucu özellikle ABD'de çok popüler. Amazon'un bu cihazı Türkiye'de resmi olarak kullanılamıyor.

  • Al Jazeera
Kaynak: http://www.aljazeera.com.tr/haber/ama...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
0
0
0
0
0