Görüş Bildir
Haberler
Alp Korkmaz Kimdir, Kaç Yaşındadır? Arka Sokaklar Ali Öldü Mü, Alp Korkmaz Diziden Mi Çıktı?

Alp Korkmaz Kimdir, Kaç Yaşındadır? Arka Sokaklar Ali Öldü Mü, Alp Korkmaz Diziden Mi Çıktı?

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Türk dizi tarihinin en uzun soluklu işlerinden biri olan Arka Sokaklar, dün akşam yeni bölümüyle ekranlara geldi. Arka Sokaklar dün akşam 600’üncü bölümüyle ekranlara geldi. Arka Sokaklar’ın son bölümüne ise Ali’nin ölüp ölmedi damga vurdu. Arka Sokaklar son bölüm finalinde bozuka ile vurulan kişinin Ali olduğu ve Arka Sokaklar Ali karakterinin öldüğü iddia edildi. Peki, Arka Sokaklar Ali öldü mü? Alp Korkmaz diziden mi çıktı? Alp Korkmaz kimdir, kaç yaşındadır? İşte Arka Sokaklar 600. bölümde yaşananlar ve Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve cuma günlerinin en çok izlenen yapımlarından olan Arka Sokaklar son bölümde birbirinden heyecanlı sahneler yaşandı. Özellikle bölüm finalinde bozakanın ateşlenmesi ve Hüsnü Çoban’ın verdiği tepki ve Rıza Baba’nın evinde bulunan Pınar’ın gözyaşlarına boğulması Arka Sokaklar Ali karakterinin ölmesi olarak yorumlandı.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜM YAŞANANLAR

Kerim Aslan ve Vildan, Ruslar ile yapacakları anlaşma için Antalya’ya gider. Hüsnü, Aslı ve Emre operasyon için Antalya’ya hareket eder. Antalya emniyet birimleri ile birlikte Ali’de operasyona katılır. Operasyonda acı dolu bir an yaşanır.

Mesut komiser, Harun’un kaçırılması nedeni ile müfettiş İdil tarafından gözaltına alınır. Olay sırasında yeraltı karakolunda Vedat’ı sorguladığını söyleyemeyen Mesut’un temize çıkması için Selin komiser tarafından bir plan yapılır.

Arka Sokaklar Ali Öldü Mü, Alp Korkmaz Diziden Mi Çıktı?

Arka Sokaklar Ali Öldü Mü, Alp Korkmaz Diziden Mi Çıktı?

Ekip, Harun'u kaçıran teröristlerin peşine düşmüştür. Teröristler gözlerini kırpmadan insanları öldürmektedir. Ekip bu işi sonlandırmak ve Harun'u kurtarmak için peşlerine düşer. Operasyon sırasında büyük bir çatışma yaşanır.

Hüsnü, elinde bazuka olan teröristi görünce büyük şaşkınlık yaşar. Bazukasını ateşler ve hedefindeki kişiyi vurur. Ali çatışmada ağır yaralanır...

Arka Sokaklar Ali'nin son bölümde şehit olduğu ve diziden ayrıldığı açıklandı.

Arka Sokaklar 601. Bölüm Fragmanı

Alp Korkmaz Kimdir?

Alp Korkmaz Kimdir?

Alp Korkmaz, 2 Mart 1981 tarihinde Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlk ve Orta öğrenimini İstanbul'da tamamlamıştır, Lise öğrenimini ise Çanakkale'de tamamlamıştır.

Amerika'da üniversite hayatına başladı. University of South Florida Radyo Televizyon bölümünden mezun olduktan sonra New York'a oyunculuk eğitimi almaya gitti. New York'un en önemli Broadway müzikal okullarından Neighborhood Playhouse School of Theatre da eğitimini tamamladıktan sonra 2006 yazında Türkiye'ye döndü. 

Döneli henüz 1 ay olmasına karşın Türker İnanoğlu tarafından keşfedilen Korkmaz, Erler Filmin yapımcılığını üstlendiği Arka Sokaklar adlı dizide Ali karakterini canlandırmaktadır. 2010 yılı Nisan ayının 2. haftasında askerlik nedeniyle diziden geçici bir süreliğine ayrılmıştır. Vatanî görevini (askerlik), 333. Kısa Dönem olarak Nisan 2010'da başlayıp Eylül 2010'da Bingöl'de tamamlamıştır. Şu an hâlen Erler Film’ın yapımı olan Arka Sokaklar dizisinde Ali rolüne devam etmektedir. Dizide Keskin Nişancı-Komiser rolündedir. 

İlk sinema filmi 2009 yılında Ertekin Akpınar'ın yönettiği Melekler ve Kumarbazlardır. 2. sinema filmi ise 2012 yapımı Laz Vampir Tirakula, 3. sinema filmi de Peri Masalıdır. 2011 yılında Özgür Ozan ile birlikte 'Turkcell' reklamında rol almıştır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
2
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın