Görüş Bildir
Haberler
Ali Ağaoğlu: ‘Burası Adam Gibi Ülke Olsaydı Reza Zarrab'a Şeref Madalyası Takardık’

Ali Ağaoğlu: ‘Burası Adam Gibi Ülke Olsaydı Reza Zarrab'a Şeref Madalyası Takardık’

ATKN
17.04.2016 - 17:58 Son Güncelleme: 18.04.2016 - 00:29

İş adamı Ali Ağaoğlu, 'ABD'de tutuklanan Reza Zarrab ile ilgili, 'Reza'yı tanımam. Bu ülkeye kötülük yapmadı. Amerika'nın tezgahları bu yaşadıklarımız. Burası adam gibi bir ülke olsaydı Reza Zarrab'ı hapse atmak yerine şeref madalyası takardık' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ali Ağaoğlu, Sabah gazetesinden Şaban Arslan'a konuştu. 

Ağaoğlu'nun açıklamalarının bir bölümü şöyle:

  • Fetullahçılarla 17 Aralık öncesi aranız nasıldı. Himmet vermiyor muydunuz?

2013 Türkçe Olimpiyatları'na sponsor oldum. Türkçe öğrettikleri çocuklarla görüştüm. O çocuklar yarın bir gün o ülkenin başbakanı, bakanı olacak belli ki. Güzel ve zekice tasarlanmış bir proje. Çok güzel, milli bir proje olduğunu düşünüyoruz ya. Zannediyoruz ki projenin arkasında bizim devletimiz var. Cumhurbaşkanı'nın (Erdoğan) yanındaydım açılış konuşmasında. Ama ben o zaman bir şeyleri fark ettim orada. Bir şarkı çalındı Atatürk Olimpiyat Stadı'nda. 'Böbürlenme padişahım. Senden büyük Allah var' diye... Bunların Erdoğan'la bir sorunu olduğundan şüphelenmiştim. Samimi değillerdi.

  • Sizin gözaltına alınmanız. Siz adamı (Zekeriya Öz) jest yapıp tatile göndermişsiniz üç ay önce. Adam sizin parasını ödediğiniz şezlongda uzanmış güneşleniyor. Kendisine bağlı polisler aynı saatlerde İstanbul'da sizinle ilgili operasyon yapıyor.

Aynen... Daha garip olan, kaldığım nezaretteki somyalar benim verdiğim parayla yapılmıştı. Ben yaptırdım nezareti evet. Tahtaymış eskiden. 20 santimlik sünger koydurdum nezarete. Hayatımda hiç uyumadığım kadar rahat uyudum orada. Herkes bağırıp çağırdı sabaha kadar. Ben vurdum kafayı, 18 saat uyudum.

'Amerika'nın tezgahları'

'Amerika'nın tezgahları'

Reza Zarrab'ı da gözaltına almışlardı. Reza'yı tanımam. Reza bu ülkeye kötülük yapmadı ki. Amerika'nın tezgahları bu yaşadıklarımız. Kendi bankalarını kullanamıyorlar, parayı bizim Halkbank kazanıyor diye yaptılar bu işleri hep. Bu ticaret İran'ın da işine yaradı. Paraya ihtiyacı var. Adamın malı var satıyor, Türkiye de satın alıyor. Burası adam gibi bir ülke olsaydı Reza Zarrab'ı hapse atmak yerine şeref madalyası takardık.

'Solun olduğu yerde ot bitmez'

  • Sağcı mısınız, solcu mu?

Tabii ki sağcıyım. Solun olduğu yerde ot bitmez. Nurettin Sözen İstanbul'u mahvetmiştir. Türkiye'nin en önemli sorunu adam gibi muhalefetin olmamasıdır. Olsaydı bugün yıllık gelir 20 bin dolardı.

'Bodrum'un yarısı benim'

'Bodrum'un yarısı benim'
İçeriğin Devamı Aşağıda
  • Şu anki ekonomik büyüklüğünüz nedir?

- Parasal değerini hesaplamadım. Ama şu anda 15 binin üzerinde adam çalıştırıyorum. Devam eden 6-7 inşaat var. Bakırköy'de Central Park diye bir projeye başlıyorum yakında. Reklamında gene ben oynadım. Bodrum'un yarısı benimdir mesela...

'Bana elitist geçinen 8-10 bin kişi saldırıyor'

  • Her kesimden çok kızanlar var size...

- Bana elitist geçinen 8-10 bin kişi saldırıyor. Çoğu kıskancından. Kendini bir b.k zannedenler kızıyor. Bunlar on kere yapar bi şey olmaz. Ben bir kere yaparım on kere yazılır. Bende gecelik ilişki hayatta yoktur. Bütün ilişkilerim uzun sürelidir. Öyle çapkın bi adam olsam, İstanbul'u tesbih gibi dizerim. Utanacağım bir kadınsa zaten koluma takmam. Hayatım boyunca hiçbir kadına parmak dahi kaldırmadım.

Röportajın tamamı için buraya tıklayınız.

Twitter'da TT listesinde...

Ali Ağaoğlu, açıklamalarının ardından Twitter'da TT listesine girdi ve çok sayıda tweet paylaşıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1642
255
183
122
58
28
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
KOVALA NEJDET

Özetle diyor ki: Ben de hırsızım, evet ben de yaladım, ben de yandaşım dokunmayın bize yiyelim ;)

deli-sabit

Burası adam gibi bir ülke olsaydı, senin gibi sadece paranın adam yaptığı beş kuruşluk herifçikler böyle dan dan konuşamazdı.

The Joker

Hayatında 2 kitap bitirmemiş insanlar tvye çıkıp ülke hakkında yorum yapabiliyor.Bu ülke adam gibi bir ülke olsaydı bu mümkün olmazdı.