Görüş Bildir
Haberler
Akşener'den Erdoğan'a Sinan Ateş Sorusu: 'Katilleri Kim?'

Akşener'den Erdoğan'a Sinan Ateş Sorusu: 'Katilleri Kim?'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin grup toplantısında konuştu. Erdoğan'a 'bu sorulara cevap vermeden seni o koltukta oturtmayacağım' diyen Akşener, '38 yaşındaki, genç bir akademisyene, Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanı’na, Ankara’nın göbeğinde, kim suikast düzenledi? Banu Çiçek'in ve Bengisu’nun babasına, Sinan Ateş’e, kim kıydı? Katiller, nerede saklanıyor? Saklanmalarına, kim izin veriyor?' sorularını yöneltti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Bu sorulara cevap vermeden o koltukta rahat oturamazsın. Oturtmayacağım!'

'Bu sorulara cevap vermeden o koltukta rahat oturamazsın. Oturtmayacağım!'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Sinan Ateş cinayetinin hala aydınlatılamadığını belirten Akşener, Erdoğan'a 'Geçen hafta söylemiştim; '14 Mayıs’a kadar, her konuşmamda; Sayın Erdoğan’a, aynı soruyu soracağım' demiştim. Sayın Erdoğan! 38 yaşındaki, genç bir akademisyene, Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanı’na, Ankara’nın göbeğinde, kim suikast düzenledi? Banu Çiçek'in ve Bengisu’nun babasına, Sinan Ateş’e, kim kıydı? Katiller, nerede saklanıyor?Saklanmalarına, kim izin veriyor?' sorularını yöneltti.

 Akşener'in açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

'Yargı sürecini, kimler baltalıyor? Bu sorulara cevap vermeden, o koltukta rahat oturamazsın! Oturtmayacağım. Devletin içinde,mafyalar, çeteler, uyuşturucu satıcıları kol gezerken;“Cumhurbaşkanıyım” diye, ortalıkta gezemezsin! Gezdirmeyeceğim. Banuçiçek'in babasız geçen, ilk doğum gününde, gece başını, yastığa koyup, rahat rahat uyuyamazsın!Beni iyi dinle, Sayın Erdoğan! Vicdana sığmayanı, Türkiye’ye sığdıramazsın! Hiçbir haksızlığa boyun eğmeyenleri, ne yaparsan yap, susturamazsın!

'Milletin adamıyım' diye böbürlenip; milletin canına kastedilirken, susamazsın! Bu millet sana, ne istediysen verdi. Sense gittin, ucube bir sistemi başımıza bela ettin. 'Ayağımda pranga var' dedin. 'Tüm yetkiler benim olsun' dedin.'Tek söz sahibi ben olayım' dedin. Madem öyle madem, prangalarından sıyrıldın; o zaman söyle bakalım... Sinan Ateş’in katilleri nerede? Madem öyle madem, tek söz sahibi sensin; o zaman söyle bakalım... Katilleri kim saklıyor? Madem öylem madem, tüm yetkinin sahibi sensin; o zaman söyle bakalım... Adalet neden yerini bulmuyor? Sayın Erdoğan! Bu alçakları bulmak, senin vazifendir. Emniyet’in ve yargının, işini yapmasına engel olanları bulmak, senin sorumluluğundur! Adaletin yerini bulmasını sağlamak, senin boynunun borcudur! Aksi takdirde, bu kan, senin de eline bulaşır! Bu vebal, senin de yakana yapışır! Bu göz yaşları, seni de bulur! Can almayı kendilerine, hak gören alçaklar; bu ülkede, elini kolunu sallayarak dolaşamaz. Çünkü devlet; katilleri koruyup kollama yeri değildir. Çünkü devlet; cinayeti örtbas etme yeri değildir. Çünkü devlet; milletin vicdanını yaralama yeri değildir! Şimdiye kadar sustun, duymazdan geldin, görmezden geldin.

Erdoğan'a 'Seçimini yap' çıkışı

Erdoğan'a 'Seçimini yap' çıkışı

Artık senin üstüne düşen, bir seçim yapmaktır. Ya bu şehir eşkıyalarını, görmezden gelmeye devam edeceksin;ya da, bu işin sonuna kadar gideceksin. Seçimini yap! Ya Sinan Ateş’in kanını yerde bırakacaksın;Ya da, hesabını soracaksın. Seçimini yap!

Ya makamının hakkını verip, bu alçaklığın karşısında, dik duracaksın.Ya da, katillerin, alçakların karşısında, boyun eğeceksin.Seçimini yap, Sayın Erdoğan!Ben bir anne olarak, bir babaanne olarak,27 yıldır, aktif politika yapan, bir siyasetçi olarak,Böyle alçak bir suikaste, sessiz kalamam.Kalmayacağım!

EYT tepkisi

EYT tepkisi
İçeriğin Devamı Aşağıda

EYT kanun teklifi, yüce Meclisimize sunuldu. Biz, en başından beri EYT’li kardeşlerimizin sorununun çözümüne bir sosyal yardım olarak değil;bir hak kaybının giderilmesi ve nesiller arası adaletin sağlanması olarak baktık.Bununla birlikte sosyal güvenlik dengesine olan etkisini de,göz ardı etmedik. Ne var ki, AK Parti iktidarı; vatandaşın faydasına olan her meselede olduğu gibi bunu da bir lütuf gibi sunmaktan geri durmadı.Hatırlayın! Tarih 24 Ekim 2018…İYİ Parti Grubu olarak, EYT’li kardeşlerimizin sesini duyduk,ve meselenin araştırılması için,mecliste bir önerge verdik.Yetinmedik, EYT’li kardeşlerimizle birlikte çalışıp,sürdürülebilir bir çözüm planını, beraber ortaya koyduk.

Bu kürsüden de tüm Türkiye’ye duyurduk. Hatta EYT çözüm planımızın yıllık maliyeti, geçmediğimiz köprüler, kullanmadığımız yollar, gitmediğimiz hastaneler, binmediğimiz uçaklar için yandaşlara ödenen hazine garantilerinin yıllık yükünden daha azdı! Önergemiz, AK Parti ve MHP oylarıyla reddedildi.Çözüm planımız duymazdan gelindi. Ama nedense birden EYT’li kardeşlerimiz için,'çift dikiş' diyenler; 'seçim kaybetsem bile yapmam' diyenler; 'zaten yapacaktık, zamanının gelmesini bekliyorduk' demeye başladılar. Olsun…Hep söylüyorum. Bizim çözümlerimiz, projelerimiz, mirî maldır. Alsınlar, uygulasınlar.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
5
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ahmet Pasagil

sevgili akşener, bu adam ülkü ocaklarında görevliyken sen de mhp de takılıyordun. bu tip adamların gireceği bağlantıları, dostlarını , düşmanlarını sen daha ... Devamını Gör

mertens

Gerçek adı Mehmet olan birisi

Mete Tunga

Katilleri herkes tanıyor ama bunlar tetikcilerin peşinde