Görüş Bildir
Haberler
Akşener'den Adalet Bakanı, Ankara Valisi ve Ankara Emniyet Müdürü Hakkında Suç Duyurusu

Akşener'den Adalet Bakanı, Ankara Valisi ve Ankara Emniyet Müdürü Hakkında Suç Duyurusu

Onedio Medya
15.05.2016 - 00:30

MHP genel başkan adaylarından Meral AkşenerMHP'de tartışmalara neden olan kongre sürecine ilişkin, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar ve Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan hakkında suç duyurusunda bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Meral Akşener, avukatı Feridun Bahşi aracılığıyla, Cumhuriyet Başsavcılığına şikayet dilekçesi verdi. 

Dilekçede, Adalet Bakanı Bozdağ, Ankara Valisi Kılıçlar ve Ankara Emniyet Müdürü  Karaaslan'ın, 'kanuna aykırı emir vermek ve emri uygulatmak' suretiyle görevlerini kötüye kullandıkları iddia edildi.

MHP'de kurultay süreci bir kaosa dönüşmüş durumda.

Cumartesi bir araya gelen genel başkan adayları Meral Akşener, Sinan Oğan, Koray Aydın ve Ümit Özdağ, kararlarını yazılı olarak duyurdu ve '15 Mayıs Pazar günü kurultay adresinde olacağız' dedi. Açıklamada hükümeti de eleştiren muhalifler, 'MHP'nin bir iç meselesi olan tüzük kurultayı, AKP ve hükümetin meselesi haline gelmiştir. Bir saatte başbakan değiştiren, iki saatte kongre kararı alan zihniyet, MHP Tüzük Kurultayını yaptırmamak için hukuku ayaklar altına almıştır.' ifadelerine yer verdi. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ da bu suçlamalara 'iftira' diyerek tepki gösterdi.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın