Görüş Bildir
Haberler
Akşener: "Beni Masaya Dönmeye Mansur Yavaş İkna Etti"

Akşener: "Beni Masaya Dönmeye Mansur Yavaş İkna Etti"

Emre Ordu
19.04.2023 - 17:32 Son Güncelleme: 19.04.2023 - 17:34

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Millet İttifakı'nda yaşanan cumhurbaşkanı adaylığı krizinde kendisini yeniden masaya dönmeye ikna eden ismin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş olduğunu açıkladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne sayılı günler kala liderlerin seçim turları devam ediyor. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bugün Sinop'taydı. 

Dolu yağışı altında vatandaşlara seslenen Akşener, “Sinop emekli şehri. Emekli maaşlarında 5500 alanı 7500 yaptılar, aslında asgari ücret olmalıydı. 6500 alan da 7500 lira oldu. Biz iktidara gelir gelmez o aradaki farkı da düzelteceğiz. Birincisi bu. İkincisi 100 bin öğretmen ataması yapacağız bir ay içerisinde. 3600 ek göstergede ortaya çıkan haksızlığı gidereceğiz. 2020 ve ondan önce soru çalınarak mağdur olmuş KPSS mağdurlarının mağduriyetlerini gidereceğiz. Bu harami düzeni birlikte değiştireceğiz' dedi.

"Beni o masaya jet hızıyla ikna eden Mansur Yavaş oldu"

"Beni o masaya jet hızıyla ikna eden Mansur Yavaş oldu"

Akşener, kalabalığın 'Başbakan Meral' sloganları atması üzerine şunları söyledi:

'Bedava olmaz, oylarınızı vereceksiniz. Ben de kimseyle pazarlık etmeden bu ucube sistem değişecek sonra da başbakan olacağım. Biliyorsunuz  sayın Mansur Yavaş’la sayın İmamoğlu’nun mutlaka bu sistemin içerisinde olmasını istemiştim. Dolasıyla bir masada problem oldu. Mansur Bey ve Ekrem İmamoğlu her ikisi geldiler. Şahsıma dair bir talebim olmadığı ortaya çıkınca her ikisini etkili, yetkili Cumhurbaşkanlığı Yardımcılığı’na getirdik. El birliğiyle imzaladık.

Bir TV’ye gittim. TV’de dedi ki ilgili arkadaşımız, ‘Siz o masaya nasıl oturdunuz? Diyorlar ki, dış güçler oturttu” dedi. Ben de dedim ki, beni o masaya jet hızıyla ikna eden Mansur Yavaş oldu. Kendisi, Beypazarı doğumlu bir Angaralıdır. Bu iki belediye başkanıyla beraber, hem bizler hem sayın Kılıçdaroğlu, haram yemeden sosyal devleti ortaya koyarak, kayırmadan, adaleti sağlayarak, demokrasiyi, hukukun üstünlüğünü sağlayarak, gençlerin gelecek hayallerini yeniden inşa ederek önce seçimi kazanacağız. Sonra da bu ucube sistemden el birliğiyle kurtulacağız.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
44
22
7
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Balkan Türkleri

Aklı başındaki tüm muhaliflerin ilk hedefi ucube başkanlık sisteminden ve ülkeyi her alanda geriye götüren Akp'den kurtulmak olmalı.Kendi aramızdaki farklılı... Devamını Gör

Mr Logical

Onun zaten aklıselim biri olduğunu biliyorduk...