Görüş Bildir
Haberler
AKP Yöneticisi Ömer Arvas, Kemal Kılıçdaroğlu'na Hakaret Etti

AKP Yöneticisi Ömer Arvas, Kemal Kılıçdaroğlu'na Hakaret Etti

AKP Sosyal Medya Koordinatörü Ömer Arvas, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na 'Alçak' diyerek hakaret etti. Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik, Arvas hakkında suç durusunda bulunup, tazminat davası açacaklarını belirtti. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

AKP'nin Tanıtım ve Medya Başkanı Mahir Ünal'ın Sosyal Medya Koordinatörü olarak görevlendirdiği Ömer Arvas, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na 'alçak' diyerek hakaret etti.

Arvas Twitter'dan yaptığı paylaşımda 'Kemal Kılıçdaroğlu bugün grup toplantısında yine haddini aşan sözlerle yeni bir alçaklığa daha imza attı. Bu edepsizlikleri yapmasındaki amaç partisindeki tecavüz olayının konuşulmasını engellemek için başka bir polemik oluşturmak. Tecavüzle ilgili “tek kelime” konuşmadı!' dedi.

Kılıçdaroğlu'nun avukatı: "Suç duyurusunda bulunacağız"

Kılıçdaroğlu'nun avukatı: "Suç duyurusunda bulunacağız"

Hakaret üzerine açıklama yapan Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP'nin avukatı Celal Çelik, AKP'li Ömer Arvas hakkında suç duyurusunda bulunup tazminat davası açacaklarını söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çelik, 'Aynaya bakarak “alçaklık” ve “edepsizlik” tanımlamasını yapan ve Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'na hakaret eden hadsize, haddini bildireceğiz. İvedilikle hakkında suç durusunda bulunup, ayrıca tazminat davası açacağız' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
170
45
21
14
13
9
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
serhat akşahin

gün gelecek nasıl insanların içinde dolaşacaksınız bakalım. 3 nesil sizden nefretle bahsedecek..

Bozkurt

Kemal Kılıçdaroğlu'nun haddini aşan sözü neymiş? Adına politika denilecek her şeyde dibi gördüğünüzü dile getirmek haddi aşmak, Cumhurbaşkanına hakaret, vata... Devamını Gör

Kara

Kılıçdaroğlu'nun söylediği şeylere neden cevap vermiyorsunuz? Kozmik odanın kimin izni ile açıldığını, sınır kapısından giren terörist pkklilerin pişman deği... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Troller için benden amme hizmeti: O kadar maaş almalarına rağmen yaratıcı cevap bulamayacak kadar salaklar. Onlara ben akıl vermiş olayım: "Tüm bu işleri Abd... Devamını Gör