Görüş Bildir
Haberler
AKP Tebdil-i Kıyafetle Halkın Arasına İndi: Gıda Pahalılığı, İşsizlik ve Ekonomik Sorunlar

AKP Tebdil-i Kıyafetle Halkın Arasına İndi: Gıda Pahalılığı, İşsizlik ve Ekonomik Sorunlar

Muhalefetin erken seçim çağrıları sürerken AKP sahada seçmene yönelik çalışmalarını hızlandırdı. Partinin “tebdil-i kıyafet” gerçekleştirdiği gözlemlerlerle vatandaştan gelen 20 maddelik, “şikâyet ve öneriler” rapor haline getirildi. Raporda, ilk üç sırayı vatandaşın gıda enflasyonu ve işsizliği içeren ekonomik sorunların çözülmesi talebi oluşturdu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Milliyet gazetesinden Ayşegül Kahvecioğlu'nun haberine göre, AKP'nin sistemli olarak teşkilâtlardan ve milletvekillerinden gelen saha raporlarına eklediği “tebdil-i kıyafet” seçmen araştırma ekibi sayesinde, “sokaktan gelen ses”in doğrudan genel merkeze iletilmesi amaçlandı.

Raporlar Erdoğan'a iletilecek

Raporlar Erdoğan'a iletilecek

Üç koldan yürütülen çalışma neticesinde ortaya çıkan raporları karşılaştıran genel merkez, çıktıların değerlendirmesini il il ve Türkiye genelinde yapıyor. Raporlar “filtresiz” bir şekilde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunuluyor. Sunulan başlıklar arasında her il özelinde Cumhurbaşkanı ile ilgili kanaatler, milletvekilleri ile ilgili değerlendirmeler, belediye başkanlarıyla ilgili algılar, bakanların performanslarıyla ilgili yorumlar yer alıyor. AKP’nin politika ve söylemleri de bu raporlarda öne çıkan başlıklarla yapılan anketlerin çıktıları karşılaştırılarak oluşturuluyor.

Gıda enflasyonu en başta

Gıda enflasyonu en başta

Raporda, ilk üç sırayı ise gıda enflasyonu ve işsizliği içeren ekonomik sorunların çözülmesi talebi oluştururken, listede kadına şiddet, sosyal medyada bilgi kirliliği ile ilgili şikâyetler, uzun tutukluluk süreleri ve AKP’nin kimliklere yönelik söylemleri üzerinden gelen eleştirilerin de yer aldığı öğrenildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
79
52
33
5
3
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
semih karakaş

Seçim kokusu alıyorum ama yarragı yediniz amk mührü öyle bir basacağım ki deprem oldu sanacaklar

Halil Değerli

Tedbil-i Kıyafet nedir ya... ..... Halkın insanı halka kostümle gidiyor. ..... 🤪😡😠

NightWolf

e korkularından bişey diyemezler ki...

Nurettin Bayar

Yani listeye yeni yeni teröristler eklenecek, manavcılar, manifaturacılar ve bir çok esnaf terör listesine eklenecek... çözüme dair en ufak bir umudu olan va... Devamını Gör