Görüş Bildir
Haberler
AKP Milletvekili Çavuşoğlu'nun Tespiti: 'ABD Ölüyor'

etiket AKP Milletvekili Çavuşoğlu'nun Tespiti: 'ABD Ölüyor'

AKP Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, İbn-i Haldun'un 'devletler doğar, büyür ve ölürler' teorisinden hareketle 'ABD'nin ölümü yaklaştı' dedi.

AKP Bursa İl Başkanlığı tarafından Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde bayramlaşma töreni düzenlendi. Törene AKP Bursa milletvekilleri Hakan Çavuşoğlu, Efkan Ala, Ahmet Kılıç, Atilla Ödünç, AKP Diyarbakır Milletvekili Mehdi Eker ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş katıldı.

"Türkiye'nin hedeflerinden sapma yok"

"Türkiye'nin hedeflerinden sapma yok"

Törende konuşma yapan Efkan Ala, Türkiye'nin gelişmiş bir demokrasiye sahip olması için çalıştıklarını belirterek, 'Türkiye'yi kalkınmış ekonominin adresi olarak ileriye taşımak istiyoruz. Toplumsal olarak huzur ve güven içerisinde emin adımlarla hedeflerine yürüyen bir Türkiye inşa etmek istiyoruz' dedi. Bugüne kadar çok sayıda zorlukla karşı karşıya kaldıklarını ifade eden Ala, 'Hiç merak etmeyin, 15 Temmuz'da hep birlikte ne yaptıysak onu yapıyoruz. Asla başarılı olamayacaklar. Biz bunları çok gördük. Nasıl mücadele edileceğini biliyoruz. Türkiye'nin hedeflerinden sapma yoktur' diye konuştu.

"Mesele, S-400'dür"

"Mesele, S-400'dür"

Efkan Ala'dan sonra konuşma yapan Hakan Çavuşoğlu ise AKP'nin sadece siyasi bir parti olmadığını belirterek, şunları kaydetti:

'Bu millet dolardan korkmaz, bu millet tank yığınlarından, demir yığınlarından korkmadı. Bu milleti dolarla korkutamazsın, boyunduruk altına alamazsın. Biz Allah'ın izniyle bunların üstesinden geleceğiz. Dolardaki bu yükselme tamamen sentetiktir. Türkiye'yi sınırlamaya, belli bir kalıbın içerisine sığdırmaya çalışıyorlar ama nafile. Dünyada eksen, güç odakları, sermaye yer değiştiriyor. İbn-i Haldun'un güzel bir teorisi vardır; 'Devletler de aynen insanlar gibi doğar, büyük ve ölürler' der. Ey Amerika, doğdun, büyüdün, ölümün yaklaştı; ne yaparsan yap. Mesele, 4 bin TIR silah verdiği o projeyi çökerttiğimiz meselesidir. Mesele, S-400'dür. Türkiye'nin kendine çıkar odaklı iradesini ortaya koyma meselesidir.'

Çavuşoğlu'nun "ABD'nin ölümü yaklaştı" sözleri sosyal medyada da konuşuluyor. Gelen yorumlardan bazıları şöyle...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
206
60
25
19
7
5
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Fermason

Almanya bu sene 300 milyar dolar cari fazlası verecekken, Türkiye 57 milyar dolar cari açık verecek. Türkiye'nin dış borcu 450 milyar euro civarında. Ekonomi... Devamını Gör

Cüneyt Haseki

Doğruyu söylemek gerekirse gerçekten halkın çoğunda salaklık var biraz

FF

Tavşan sikini taşa sürmüş "dağı siktim" demiş.

Özgür

Ama kafamız nasıl güzel.