Görüş Bildir
Haberler
AKP'li Nihat Öztürk 'Kumarhane' Görüntülerine İlişkin Konuştu: 'FETÖ'cü Zihniyet Bir Kez Daha Hortladı'

etiket AKP'li Nihat Öztürk 'Kumarhane' Görüntülerine İlişkin Konuştu: 'FETÖ'cü Zihniyet Bir Kez Daha Hortladı'

FreiGeist
19.11.2019 - 14:49

AKP Teşkilat Başkan Yardımcısı ve eski Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Gürcistan'ın Batum kentindeki bir kumarhanede çekilen görüntüleriyle ilgili 'AK Parti'yi yıpratmak isteyen FETÖ'cü zihniyet bir kez daha hortlamıştır' dedi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Odatv’den Murat Sökdü'ye konuşan Öztürk, parti içi muhalefetin kendisine kumpas kurduğunu ileri sürdü ve 'Bu klasik bir FETÖ taktiğidir. Geçen yıl gerçekleşen bu olayın videosu bizleri ve partimizi yıpratmak için genel merkeze de gönderilmişti. AK Parti'yi yıpratmak isteyen FETÖ'cü zihniyet bir kez daha hortlamıştır. İnsanların yatak odalarına kadar girerek görüntülerini çekip servis eden zihniyet bu gün Batum'da ortaya çıkmıştır” ifadelerini kullandı.

Öztürk, Sosyal medyaya yansıyan görüntüler hakkında "Kahve içmek için oraya oturdum, ekrana bakıyorum" dedi.

Kumarhanede makine başındaki görüntülerini ise 'kahve içmeye davet edildiğimizde makine başında olan biri yer verdi. Kahve içmek için oraya oturdum. Orada oyun oynamıyor ekrana bakıyorum' şeklinde açıklayan Öztürk şöyle devam etti:

“Geçen yıl arkadaşlarla Karadeniz gezisine gittiğimizde kaldığımız otelde gerçekleşen bir olay. Arkadaşlar lobide 'birlikte bir kahve içelim' dediler oturduk içtik hepsi bu kadar. Ondan sonra ayrıldık. Parti içi muhalefetin tamamen masumane bir olayı servis etmesi FETÖ'cülerin kullandığı bir yöntem olarak karşımıza çıktı. Geçen yıl gerçekleşen bu olayın bugün gündeme gelmesi de son derece manidardır. Parti içi muhalefetin bu kirli tezgahı er geç ayaklarına dolanacaktır.”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
978
153
135
14
9
9
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Can_Can

Kerhanede yakalasan ''kötü bir niyetimiz yoktu bi arkadaşa bakıp çıkacaktık'' diyecek..

Fısdıkcı Şahab

illa kerhaneye gittiler diye sikişe mi gidecekler bilader. belki adam annesini ziyarete gitmiştir

Gurur Asi

Ne zaman imana aykırı bir iş yapsalar, Fetö diyorlar.

Kzlt

Bi makaracı daha. Ekrana bakıyordum fetö kumpası; 200 torba çimento, 20 kamyon çakıl, 15 tane kapı.. Bir tane mi düzgün adam çıkmaz bunlardan, oynadım de geç... Devamını Gör