Görüş Bildir
Haberler
Aklınızın Bir Derya Sizin de Bir Sandal Olup İçlerinde Hunharca Kaybolmak İsteyeceğiniz 15 Garip Düşünce

Aklınızın Bir Derya Sizin de Bir Sandal Olup İçlerinde Hunharca Kaybolmak İsteyeceğiniz 15 Garip Düşünce

Çılgın fikirler girdabına kapılıp bugün de uykuya meydan okuyoruz...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Haber istasyonlarının bir hikaye yazabilmek için en ufak şeylerle bile uğraşmak zorunda kalması, dünyanın henüz cehenneme dönmediğinin iyi bir işareti sayılabilir.

2. Eğer insanlık, anıları manipüle edebilecek bir noktaya ulaşırsa, bazı şeyleri sırf yeniden deneyimleyebilmek için unutturmak oldukça rağbet gören bir sektör olacaktır.

3. Hiçbir şey, uyuyakaldığınızı zannedip de panikle yataktan fırladığınız anlarda olduğu gibi dinç bir şekilde uyanmanızı sağlayamaz.

4. Bilgisayarınız yavaşladığı zaman klavyenize ya da farenize tekrar tekrar basmak, sorununuzu gideremediği için bir müşteri hizmetleri temsilcisine bağırmanıza benziyor.

5. Umumi tuvaletleri kullandıktan sonra ellerimizi yıkadığımızda, bizden önce kullananların da aynı şeyi yaptığına güvenmek zorundayız. Eğer birisi ellerini yıkamamışsa, diğerlerinin çabasının boşa gitmesi sadece kapı kolunu tutmaya bakıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Akılsız insanlarla dolu olan yer internet değil, dünyanın ta kendisidir. İnternet ise sadece bunun bir kanıtıdır.

7. Kötü sonla biten bir dizi ya da filmi izledikten sonraki en tuhaf duygulardan biri, istemsizce başroldeki oyunculara yardım etmek için neler yapabileceğinizi düşünmeye başlıyor olmanızdır.

8. Porno izleyerek seks hakkında bilgi edinmeye çalışmak, Hızlı ve Öfkeli'yi izleyerek araba sürmeyi öğrenmeye benziyor.

9. Yaşlılara sosyal medyayı nasıl kullanacaklarını gösteren daha genç kuşaklar, gençlere nasıl fatura ödeneceğini veya nasıl ev satın alınacağını gösteren eski nesillere benziyorlar.

10. Yabancı bir ülkeyi gezmekte olan Çinli turistler, hatıra olarak muhtemelen kendi ülkelerinde yapılmış hediyelik eşyaları satın alıyorlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Bir insanın yaşayabileceği en üzücü anlardan biri, sevdiği birinin ölümünün ardından onun yüzünü anımsamak isteyip de hemen anımsayamadığını fark ettiği andır.

12. Yaklaşık 25 yıl önce bilgisayar kullanabilen bir çocuk dahi olarak görülürdü. Şimdiyse iyi anne babalık yapamadığınızın bir göstergesi...

13. Birinin cümlelerini bitirmek, romantik filmlerde iki insanın birbirlerini çok iyi tanıdığının ve büyük aşkın göstergesi olsa da, gerçek bir sohbet esnasında gerçekleşmesi en rahatsız edici şeylerden biridir.

14. Olumsuz düşünceler, vücudunuzdaki yağlar gibidir; onlardan kurtulmak bir hayli zaman alsa da geri dönmeleri neredeyse an meselesidir.

15. Evlilik cüzdanlarının da diğer tüm belgeler gibi periyodik olarak yenilenmesi gerekseydi, bir taraf istemediği müddetçe evlilik akdi gerçekleşmeyeceğinden boşanmalar çok daha temiz sonuçlanırdı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
165
38
24
16
6
4
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
portside

#15 bir ara yanılmıyorsam Almanya'da gündeme gelmişti. :D evlilikler için 7 yıl süre biçilmiş bilimsel olarak. Bu yüzden evlilikler 7 yıl sürsün. Çiftler dah... Devamını Gör

Uygar Aytun

6 en kral tespit...

Neslihan Nisan

kaynak goremedim ama yabancilardan alinmisa benziyor