Görüş Bildir
Haberler
TV
Akkız ve Temur, Kaya'nın Peşinde! Destan Son Bölüm: Destan 20. Bölüm Tek Parça Full İzle!

Akkız ve Temur, Kaya'nın Peşinde! Destan Son Bölüm: Destan 20. Bölüm Tek Parça Full İzle!

ATV ekranlarının sevilen dizisi Destan, dün akşam yayınlandı. Salı günü dizilerinden olan Destan, ilgiyle takip edilen yapımları arasında yer alıyor. 20. bölümüyle ekranlara gelen Destan, tarih rüzgarları estirmeye devam ediyor. Dizinin son bölümünde eski Dağ hanı Çolpan obasının Gök tarafından yapılan bir planla yok olması nedeniyle kahrolur ve Gök'e ait her yeri Dağ kadar boş bırakacağına yemin eder. Çolpan, kendisi gibi öldüğü sanılan Balamir ile yeniden bir olup Gök Orda'ya gelir. Destan'ın yeni bölümünü kaçıranlar ya da yeniden izlemek isteyen izleyiciler tarafından dizinin full izleme bilgileri araştırılıyor. Peki Destan son bölümde neler oldu? İşte Destan 20. bölümde yaşananlar ve tek parça, full izleme ekranı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

19 Nisan Salı günü 20. bölümüyle yayınlanan olan Destan, yine herkesi ekranlara kilitledi. Başrollerinde Ebru Şahin, Edip Tepeli ve Selim Bayraktar gibi başarılı isimler yer aldığı Destan'ın yönetmen koltuğunda Emir Khalilzadeh oturuyor. İşte Bozdağ Film imzalı Destan dizisinin son bölümünde yaşananlar ve izleme ekranı...

Destan 20. Bölümde Neler Oldu?

Destan 20. Bölümde Neler Oldu?

Akkız yaptığı planlarla Ulu Ece'yi kapana sıkıştırır. Vargı Beg'i ihanet suçu işlediği gerekçesiyle öldüren Gök Hanı Alpagu Han Ulu Ece'ye oğlu Temur'un doğumunda taktığı yüzüğün neden Vargı Beg'te olduğunu sorar. Batuga'nın annesi Tılsım'ın ölümüne neden olan Ulu Ece için yolun sonu mu gelmiştir? Ulu Ece'ye karşı atak yapan Akkız, Temur ile birlikte Kaya'nın peşine düşer ve yabgu'su olduğu Batı Gök Kağanlığına gider. Akkız ve Temur, Kaya'nın ağzından laf alabilecekler mi?

Dağ obasının katledilmesinin sorumlusu gibi gözükmek istemeyen Mei Jin, Çin imparatoru babasının buyruğuyla Batuga'yı ölümden kurtarıp bir çukura saklar. Kaya'nın olan bitenlerden Çin'i sorumlu tutmasıyla  Mei Jin, Dağa baskın yapanın Ulu Ece ve Kaya olduğunu anlar. Bunların üstüne Çin prensesi Batuga'yı Kaya'ya vererek onun ölmesini ister.  Mei Jin'in planı başarılı olacak mı?

eski Dağ hanı Çolpan obasının Gök tarafından yapılan bir planla yok olması nedeniyle kahrolur ve Gök'e ait her yeri Dağ kadar boş bırakacağına yemin eder. Çolpan, kendisi gibi öldüğü sanılan Balamir ile yeniden bir olup Gök Orda'ya gelir.

Herkes Gök Hanı Alpagu'yu yönlendirmeye çalışırken, Alpagu Han kendi planladığı bir hareketi yapar. Birçok kişiyi zorlu bir karar vermeye zorlanan bu hamle, ülkenin ve ailenin geleceğini nasıl etkileyecektir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Destan İzle

Destan İzle

Destan 20. bölüm full izle

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın