Görüş Bildir
Haberler
Destan Dizisinin 'Akkız'ı Ebru Şahin: ''Kim Demiş Aksiyon Erkek İşi Diye...''

Destan Dizisinin 'Akkız'ı Ebru Şahin: ''Kim Demiş Aksiyon Erkek İşi Diye...''

ATV ekranlarının en sevilen projelerinden biri de Destan dizisi oldu. Yayın hayatının çok başında olan dizi, kısa bir sürede milyonlarca hayran kazandı. Destan'ın başrol oyuncularından biri olan Ebru Şahin başarılı performansı ile izleyenleri kendisine hayran bırakıyor. Günaydın'a konuşan genç oyuncu, Akkız rolü için sıkı bir hazırlık süreci geçirdiğini belirtti. ''Kadınların da aksiyon dünyasında güçlü bir duruşla var olabileceğini göstermek hayalimdi.'' diyen Şahin diziye ve karakterine dair açıklamalarda bulundu. İşte tüm detaylar... 

Kaynak: Sabah

İçeriğin Devamı Aşağıda

ATV ekranlarında seyirciyle buluşmaya devam eden Destan dizisi hem oyuncu kadrosu hem de konusu ile oldukça ilgi çekici bulunuyor. Adından en çok söz ettiren isimlerden biri de şüphesiz başrol oyuncularından biri olan Ebru Şahin. Güzel oyuncu “Her gün yaklaşık altı saat profesyonel eğitmenlerle çalıştık. Kılıç, yakın dövüş, at binme ve okçuluk eğitimleri aldık”  diyerek sıkı bir eğitim aldıklarını belirtti.

''Savaşçı Bir Kadını Oynamak İstediğimi Söylemiştim...''

''Savaşçı Bir Kadını Oynamak İstediğimi Söylemiştim...''

Destan dizisinde hayat verdiği  'Akkız' karakteriyle adından bahsettiren güzel oyuncu, 'Kariyerimin ilk başlarında savaşçı bir kadını oynamak istediğimi söylemiştim. Kadınların da aksiyon dünyasında ve güçlü duruşla var olabileceğini göstermek hayalimdi, hayalimi gerçekleştirdim. O yüzden 'Akkız' kariyerimde her zaman çok özel bir karakter olacak' dedi.

''Hareket Etmeyi Çok Sevdiğim İçin Aksiyon Sahnelerinde Çok Zorlanmıyorum.''

''Hareket Etmeyi Çok Sevdiğim İçin Aksiyon Sahnelerinde Çok Zorlanmıyorum.''

Spor bilimleri mezunu olmasının ve tarihe duyduğu merakın avantajını yaşadığını söyleyen Şahin: ''Spor alt yapısı ya da bu motivasyonu olmayan biri için çok daha zorlu bir süreç olurdu diye düşünüyorum. Bu anlamda spor geçmişimin faydasını gördüğümü rahatlıkla söyleyebilirim. Hazırlık sürecinde hem spora hem de tarihe olan merakımın avantajını yaşadım. Hareket etmeyi çok sevdiğim için aksiyon sahnelerinde çok zorlanmıyorum. En çok zorlandığım şey; kendimle savaşım oluyor, hep daha iyisini aktarabilmek için...'' ifadelerini kullandı.

''...Ayakları Yere Basan Bir Karakter ve Hikâye Yarattık.''

''...Ayakları Yere Basan Bir Karakter ve Hikâye Yarattık.''

Akkız rolü için çok sıkı eğitimler aldığını açıklayan Ebru Şahin: ''Yoğun ve zor bir hazırlık süreciydi. Her gün yaklaşık altı saat profesyonel eğitmenlerle çiftliklerde çalıştık. Kılıç, yakın dövüş, at binme ve okçuluk eğitimleri aldık. Tarih profesörleriyle dönemi çalıştık. Süreç ne kadar zorlu olsa da sete çıktığımızda ayakları yere basan bir karakter ve hikâye yarattık. Zorluklar motivasyonla keyfe dönüştü.'' dedi

Bu Haber De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın