Görüş Bildir
Haberler
Akıllı Telefon Bağlantılı Projeksiyon Saat

Akıllı Telefon Bağlantılı Projeksiyon Saat

ATKN
05.04.2015 - 18:08
İçeriğin Devamı Aşağıda

Akıllı saat dendiğinde aklımıza ilk olarak giyilebilir cihazlar geliyor. Ancak görünüşe göre yakın zaman içerisinde akıllı saat kavramı duvar saatlerini de tanımlar hale gelecek. Coolest Clock ismine sahip ve isminin hakkını verecek kadar “havalı” görünen yeni bir duvar saati, gelişmiş özellikleriyle dikkat çekiyor.

Sıradan bir saate göre çok daha fazla özellik sunan saat üzerinde FacebookTwitter ve RSSbeslemelerinden gelen bilgiler görüntüleniyor. Akıllı telefonda bulunan uygulamasıyla özelleştirilebilen saate farklı arayüzler eklenebiliyor, var olan arayüz özelleştiriliyor ve gösterilecek bildirimler düzenleniyor. Saatte Wi-Fi desteği yer aldığı için akıllı telefonla kontrol sırasında aynı odada bulunmaya bile gerek kalmıyor. İstendiği takdirde hava durumu gibi bilgiler de saat arayüzüne ekleniyor ya da her gün farklı bir özlü sözün görüntülenmesi sağlanabiliyor. Uygulaması sayesinde yerel konum bilgisi alan saat, bulunulan konuma göre saatini otomatik olarak güncelliyor ve böylece devamlı olarak güncel saat bilgisi veriliyor. Duvara asılan saat, alt kısımındaki projektörü sayesinde tüm bu bilgileri duvara yansıtıyor.

20 bin dolar destek beklerken 230 bin doları aşan destek gören Coolest Clock eğer 250 bin dolar bağış toplamayı başarırsa yeni yeteneklere sahip olacak. Bu rakam geçildiği takdirde sensör eklenecek olan saat, hareket algıladığında arayüzünü otomatik olarak aktif edecek. Aralık ayında sipariş verenlerle buluşacak olan saatin şu anda 199 dolara satın alınabiliyor.

LOG

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0