Görüş Bildir
Haberler
AK-47'nin Yaratıcısı Kalaşnikof Akıllı Tüfek Üretti: Video Kaydediyor, Mermi Sayıyor

AK-47'nin Yaratıcısı Kalaşnikof Akıllı Tüfek Üretti: Video Kaydediyor, Mermi Sayıyor

Dünyanın en çok kullanılan tüfeklerinden birisi olan AK-47'nin yaratıcısı Kalaşnikof şirketinin yetkilileri, telefonlar ile senkronize edilebilen bir ‘akıllı tüfek’ geliştirdiklerini açıkladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kalaşnikof şirketinin Genel Müdürü Dmitriy Tarasov RBC gazetesine yaptığı açıklamalarda, MP-155 Ultima akıllı tüfeğinin, klasik silahlara göre daha geniş bir kitle için cezbedici olacağına inandığını belirtti.

Kullanıcının yaptığı vuruşları takipçileri ile paylaşabilmesi için...

Kullanıcının yaptığı vuruşları takipçileri ile paylaşabilmesi için...

Tarasov’un anlattığına göre söz konusu tüfeğin mekanizmasına, geriye kaç merminin kaldığını söyleyecek akıllı bir sistem yerleştirilmiş. Hatta kullanıcının yaptığı vuruşları takipçileri ile paylaşabilmesi için silahın bir video kayıt sistemi dahi bulunuyor.

'Z kuşağının ilgisini çekebilir'

'Z kuşağının ilgisini çekebilir'

Tüfeği tasarlarken akıllarında nasıl bir hedef kitle olduğu sorulduğunda Tarasov, silahın tasarlanması aşamasında ‘hayatlarını ekranın önünde oturarak geçirmeye alışık olan bir nesilden’ ilham aldıklarını kaydetti.

‘Elektronik cihazların içine doğmuş ve kendilerini onlarsız düşünemeyen Z kuşağının ilgisini çekmek istediklerini’ sözlerine ekleyen Tarasov, ileride akıllı silah serilerini geliştirmeyi planladıklarını da belirtti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
30
25
9
9
6
3
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Dean Winchester

Ekranda niye insan öldürüyorsunuz alın bunu biraz da dışarıda öldürün diye yeni silah tasarlamak nasıl bir manyaklık amk.

Putler

Tam katliam silahı, bir yandan canlı yayınını da yap. Yeni Zelanda'da cami tarayan sapık geldi aklıma. Tövbe est.

felsefibiloderler

La birinizde tebrik etsin, saygı duysun la.Adamlar seri üretimine geçip savaşlarda kullanırlar herhalde ne saçma sapan yorumlar yapmışsınız ameke.

MaryRobinson

Atölyede çalışmayı bıraktım ve şimdi saatte 65-85 dolar kazanıyorum. Nasıl? Çevrimiçi çalışıyorum! İşim beni tam olarak mutlu etmedi, bu yüzden yeni bir şeye... Devamını Gör