Görüş Bildir
Haberler
Ağva’da Romantik ve Nehir Kenarında Konaklayabileceğiniz Oteller Rehberi

Ağva’da Romantik ve Nehir Kenarında Konaklayabileceğiniz Oteller Rehberi

Yeter Şirin
15.12.2022 - 07:52

Ağva, tarihi geçmişinde Hititler, Frigler, Romalılar ve en son Osmanlı gibi birçok devlete ev sahipliği yapan adeta yaşayan bir tarih hazinesi. “İki dere arasında kurulmuş” köy anlamına gelen Ağva, Şile’ye bağlı bir semt. İstanbul’dan çok uzaklaşmadan kafa dinlemek için kaçılan yerlerden bir tanesi. Biz de özellikle bahar ve yaz aylarında oldukça kalabalık olan bu şirin yerde konaklayabileceğiniz otellerin listesini hazırladık. Özel günlerinizde, yılbaşında veya hafta sonu kaçamak yapmak istediğiniz yerlerde Ağva var ise bu listemize ve diğer listelerimize göz atmadan tatil planınızı yapmayın derim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ağva Carpe Diem Motel

Ağva Carpe Diem Motel

Ağva merkezde bulunan Carpe Diem Motel, özellikle Koca Dere ve Karadeniz manzaralı odalarda güne uyanmak size iyi gelecek. Evcil hayvan kabul eden işletme güzel kahvaltısıyla da sabahlarınızın daha keyifli geçmesini sağlayacak. Otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın.

Ala Konukevi Otel & Kafe

Ala Konukevi Otel & Kafe

Ağva merkezde bulunan Ala Otel, denize 5 dakika, Otogara 2 dakika mesafede bulunuyor. 9 Oda 20 Yatak kapasitesi ve 50 kişilik restoranı ile Ala Konuk Evi, davet, toplantı ve yemekleriyle misafirlerini bekliyor. Otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın.

Ağva Defne Hotel

Ağva Defne Hotel

Ağva merkezinde denize 100 metre mesafede bulunan Defne Hotel 6 Süperior Double (jakuzi + Şömine) balkonlu Oda, 10 Deluxe Double Oda (6 jakuzili- 4 şömineli), 5 Standart Double Oda, toplamda 21 oda ile hizmet vermekte. Otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın.

Ağva Günışığı Otel

Ağva Günışığı Otel

Günışığı Otel, Ağva Plajı'na 100 metre, Ağva’nın meşhur Göksu ve Yeşilçay nehirlerine eşit uzaklıkta 5 dakika yürüme mesafesinde bir aile işletmesi. 4 adet Deluxe oda(şömine+ jakuzili) ve 8 adet Standart oda(Fransız balkonlu) olmak üzere toplam 12 oda ile oda kahvaltı olarak hizmet veren otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın.

Villa Park Motel

Villa Park Motel

Gelenlerin personelinden kahvaltısına kadar her şeyi beğenildiği motelin 12 odası bulunuyor. Merkeze ve denize yakın olan işletme hijyen konusunda da başarılı. Motelin arka bahçesinde bulunan tahta salıncaklar da sallanabilir, kedilerle, tavuklarla dolu yan bahçe de rahatsız olmadan vakit geçirebilirsiniz. Otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ağva Piazza Hotel

Ağva Piazza Hotel

Piazza Hotel’in 3 özel oda 2 standart oda ve 1 tanesi özel girişi bulunan taş bungalov 2 tanesi jakuzili şömineli özel odası bulunuyor. Otel ayrıca özel indirimler ile balayı çiftlerine hizmet vermekte. Çalışma konsepti olarak sadece oda, oda kahvaltı ve yarım pansiyon olarak çalışan otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın.

Asmalı Garden Butik Otel

Asmalı Garden Butik Otel

Ağva merkezde bulunan Asmalı Garden gerek sahibi gerekse hijyeni ile misafirlerinden tam not alan bir işletme. Kahvaltısından güler yüzlü personeline kadar oldukça beğenilen Asmalı Garden 2014 yılından beri faaliyet gösteriyor. Otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın.

Mata Butik Hotel

Mata Butik Hotel

Göksu deresi kenarından bulunan Mata Hotel hafta sonu ister arkadaşlarınız ister ailenizle şehrin kalabalığından uzakta yapacağınız tatil için misafirlerini bekliyor. Kış bahçesinde oturup çayını kahvenizi içip manzaranın tadına siz de varmak , otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın.

Tranquilla Nehir Evi

Tranquilla Nehir Evi

2000 yılından beri doğa ile iç içe bir tatil deneyimi sunan Tranquilla Nehir Evi Ağva Göksu Nehri yanında bulunuyor. Sabah uyandığınızda nehir manzarası ve kuş cıvıltıları ile uyanmak, Trabquilla hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın.

Ağva Pieria Luxury Hotel

Ağva Pieria Luxury Hotel

Odalarında Türk Hamamı, sauna, jakuzi, şömine barındıran Pieria Hotelin yatak tavanlarının cam olması ayrı bir güzellik. Yorgunluğunuzu atacağınız jakuzi ve sauna sonrası zengin kahvaltı, akşam yemeği çeşitleriyle dinlendiğinizi hissedeceksiniz. Otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Armoni Motel

Armoni Motel

Ağva Koca Dere yakınlarında bulunan Armoni Motel uzun yıllardır konaklama hizmeti vermekte. Şömineli, jakuzili, aile ve standart odaları bulunan Armoni Motel aile işletmesi olarak kahvaltı ve hijyen olarak gayet iyi. Otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın.

Beyaz Konak Otel

Beyaz Konak Otel

Ağvanın tam ortasında bulunan Beyaz Konak Otel, hafta sonu ya da tatil için Ağvaya gelenlerin tercih ettiği otellerden birisi. Kahvaltıları, hijyeni, jakuzili odaları ve güler yüzlü personeli ile beğeniliyor. Hafta sonu canlı müzik olan bu otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın.

Destina Boutique Hotel

Destina Boutique Hotel

Çalışanların yardımseverliği ve birçok konuda gayet başarılı olan işletme Ağva plajına oldukça yakın. Bahçesinde çayınızı içerken salıncakta sallanabilirsiniz. Evcil hayvan kabul etmeyen otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın.

Ağva Manolyam Otel

Ağva Manolyam Otel

Gerek konumu gerek ilgi alaka bakımından gittiğinizde memnun kalacağınız bir işletme Ağva Manolyam Otel. Gidenlerin memnun ayrıldığı, kahvaltılarıyla ve yemekleriyle oldukça beğenilen işletme yaz kış misafirlerini bekliyor. Otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın.

Ağva Akasya Otel

Ağva Akasya Otel

202 yılında restorasyon ile yenilenen, doğa ile iç içe olan Ağva Akasya Otelin 12 odası bulunmakta. Doğa ve dağ manzaralı, jakuzili ya da şömineli, bahçeli, açık ve kapalı restaurant & kafe alanları ile hizmet veren işletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Smile Hotel

Smile Hotel

Ağva Smile Otel, ücretsiz WiFi erişimine sahip 3 yıldızlı, 24 saat açık resepsiyonu ile hizmet veren bir işletme. Misafirlere sabah kontinental kahvaltı servis ediliyor. İşletmenin restoranında uluslararası yemekler yapılmakta. Otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın.

Greenline Guest House

Greenline Guest House

Ağva Greenline House Ağva merkeze biraz uzak ama konumu ve manzarasıyla gerçekten buna değer. Bahçe, nehir manzaralı ya da manzarasız ekonomik odalarda sessizliği ve sakinliği tatiliniz boyunca hissedeceksiniz. Otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın.

Alesta Butik Hotel

Alesta Butik Hotel

Ağva Alesta Butik Hotel 2001 yılından itibaren kendini geliştirerek hizmet veren bir işletme. 16 odasıyla, Koca Deresine sıfır konumuyla doğayla baş başa bir tatil istiyorsanız aradığınız yer Alesta Butik olabilir. Otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın.

bu içerikler de dikkatinizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın