Görüş Bildir
Haberler
Doğa İle Baş Başa Huzurlu Bir Tatil: Bolu'da Kiralık Villa ve Dağ Evleri

Doğa İle Baş Başa Huzurlu Bir Tatil: Bolu'da Kiralık Villa ve Dağ Evleri

Yeter Şirin
06.12.2022 - 09:22

Bolu, yılın on iki ayı her mevsim ayrı bir güzelliğe sahip olan bir şehrimiz. Özelikle ilçeleri olmak üzere her bir yanı doğa harikası dersek abartmış olmayız. Bizde bu doğa harika Bolu’da ve ilçelerinde özellikle dağ evi ve villada konaklamak isteyecekler için bu listeyi hazırladık. Tatil planınızı yapmadan önce listemize göz atmayı unutmayın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çiftlik İçinde Şömineli Dağ Evi

Çiftlik İçinde Şömineli Dağ Evi

Büyük bir bahçe içinde bulunan üç adet dağ evi Köroğlu Dağı manzarasıyla size huzur dolu bir tatil vadediyor. Çiftlikte ayrıca atlar, yürüyüş parkurları, çocuk parkı, yoga yapmak isteyenler için yoga iskelesi ve kar için aktivite alanları bulunuyor. Çiftlik içinde olduğu için çiftlik sütü, yumurtası ve reçeli misafirlere ikram edilmekte. Diğer detayları öğrenmek ve rezervasyon için tıklayın.

Köroğlu Dağları Manzaralı, Şömineli Dağ Evi

Köroğlu Dağları Manzaralı, Şömineli Dağ Evi

Bu dağ evinin 8 kişilik yatağı bulunmakla beraber 6 kişilik ortak kullanım alanı bulunuyor. Her bir evde salon, üç yatak odası, mutfak ve bir adet banyo bulunmakta. Kombi ve şömine ile ısınan evlerde yatak odası dışında tüm diğer alanlar giriş katında bulunuyor. Çiftlik içinde eşekler, koyunlar ve kazlarla vakit geçirebilir, ata binebilir, yoga yapabilir ve kar zamanı kızakla kayabilirsiniz. Ayrıca çiftliğin yanındaki ormanın içinde pek çok yürüyüş rotası mevcut. Diğer detayları öğrenmek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın

Casa Bolu

Casa Bolu

Bolu Elmalık bölgesinde bulunan bu dağ evinde orman havası alırken aynı zamanda manzarasıyla keyifli zaman geçireceksiniz. En yakın AVM'ye 1 km uzaklıkta bulunmasıyla ihtiyaçlarınız için alışveriş yapmak daha kolay. Dağ evi Abant, Yedigöller gibi Bolu’da mutlaka görülmesi gereken yerlere yakın. Diğer detayları öğrenmek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Sarı Ev Kartalkaya

Sarı Ev Kartalkaya

Sarı Dağ Evi, Bolu Kındıra köyünde bulunmakta. Şehir merkezine 13 km, Kartalkaya kayak merkezine 20 km uzaklıkta bulunan dağ evi 3 dönümlük bahçe içinde bulunuyor. Evcil hayvan kabul eden dağ evi tatillerde ziyaretçilerini bekliyor. Diğer detayları öğrenmek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Tahta Ev Bolu

Tahta Ev Bolu

3,5 dönüm bahçe içerisinde bulunan dağ evi,  Avşar köyünün izole bir alanında, gözlerden uzak bir yerde bulunuyor. Bahçede 1200 m2 çim alanı, çocukların ve yetişkinlerin eğlenebileceği oyun parkıyla, yaz aylarında serada yetiştirilen meyve ve sebzeleri dalından yiyerek keyifli anlar yaşayacaksınız. Araba ile Bolu merkezden yaklaşık 20 dakika, Bolu Doğu otoban gişelerine 8 km, Abant, Gölcük yaklaşık 1 saat, Yedigöller 1 buçuk saat, Kartalkaya’ya 33 km uzaklıktadır. Diğer detayları öğrenmek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Uymanlar Dağ Evleri

Uymanlar Dağ Evleri

Hamzabey bölgesinde bulunan Uymanlar Dağ Evi, Yedigöller'de bulunuyor. Muhteşem Bolu manzarasına sahip bu dağ evine gelmeden önce arayıp konum istemeniz gerekiyor çünkü navigasyon çamurlu yola yönlendirdiği için Yedigöller tarafından gitmeniz sizin için daha iyi olacaktır. Diğer detayları öğrenmek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Enişte’nin Dağ Evleri

Enişte’nin Dağ Evleri

Enişte’nin Dağ Evleri; Bolu merkeze 7, Gölcük ve Akkayalar Travertenlerine 22, Abant'a 42, Yedigöller'e 35 ve Kartalkaya kayak merkezine 40 km mesafede bulunuyor. Ormana karşı mangalınızı yapabilir, kümesten yumurta toplayabilir, bahçede yetişen sebzelerden alabilirsiniz. Evlerdeki mutfak için gerekli bütün araç gerecin yanı sıra bitkisel yağ, çay, şeker, baharat gibi temel tüketim malzemeleri bulunuyor. Bahçede mangal ve semaver keyfi yapabilirsiniz. Evler merkezi ısıtmalıdır ama şöminenin de tadını çıkartabilirsiniz. Evcil hayvan kabul etmeyen bu dağ evleri hakkında diğer detayları öğrenmek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Kiralık Dağ Evi

Kiralık Dağ Evi

Bolu şehir merkezine yaklaşık 10 km uzaklıkta bulunan dağ evi misafirlerine sessiz ve sakin orman içinde tatil imkanı sunuyor. Misafirlerin her türlü ihtiyacı şehir merkezinden servis araçlarıyla karşılamakta. Dağ evinde telefon ve 3G internet çekiyor. Konaklama fiyatları hafta içi günlerini kapsadığı için rezervasyon yaptırırken sakın bunu unutmayın. Diğer detayları öğrenmek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Orman İçinde Havuzlu Dağ Evi

Orman İçinde Havuzlu Dağ Evi

Şehir manzaralı bu dağ evinde geçireceğiniz tatili unutmayacaksınız. Evcil hayvan kabul eden bu dağ evinde ister manzaranın tadını mangalla çıkarın isterseniz yüzme havuzunda yorgunluğunuzu atın. Diğer detayları öğrenmek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Heart of the Mountain Villa

Heart of the Mountain Villa

İsveç mimarisi ile dizayn edilmiş bu dağ evinde hem dilediğiniz gibi dinlenebilir hem de evden çalışmaya uygun özellikleri ile gereken zamanlarda işlerinizi düzenleyebilirsiniz. WİFİ sayesinde ister evde çalışma masanızda ister bahçede dilediğiniz yerde çalışabilirsiniz. Evin önünde bulunan ekstra ücret karşılığında 4x4 jeep ya da bisiklet ile orman içinde gezintiye çıkabilirsiniz. Ev içinde sadece kediye izin verilmektedir, köpekler için bahçede kulübe bulunmaktadır. Diğer detayları öğrenmek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ormanın İçinde Kış Bahçeli Şömineli Offroad Turlu Villa

Ormanın İçinde Kış Bahçeli Şömineli Offroad Turlu Villa

Bolu Kemaller bölgesinde Abant, Yedigöller, Gölcük ve Kartalkaya'nın tam ortasında bulunan villa yakınında bulunan ormanın içinde 8 İsveç tarzı villa bulunuyor. Telle çevrili alan içerisinde av köpeği , kangal köpegi ,12 tavşan, 10 tavuk bulunuyor. Sabah ve akşam saatlerinde villa yakınlarından koyun ve keçi sürüsü geçmekte. Off road için Land rover Defender jeep , Nissan patrol jeep , CJ 5 jeep ve ATV bulunmakta. Diğer detayları öğrenmek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Villa Ladin

Villa Ladin

Villanın kapasitesi 6 kişiliktir. Villanın her penceresinde göl ve orman manzarasını görebilirsiniz. Sakin, şehirden uzakta kendinize ayırabileceğiniz zamanları size sunmak üzere tasarlanan villa her mevsimi ayrı güzel. Villa; Kartalkaya'ya 40 km, Gölcük'e 48 km, Abant'a 60 km ve Yedigöller'e 78 km uzaklıktadır. Ayrıca site içerisinde kangal köpek, tazı, tavşan, tavuk, kedi gibi hayvanlar bulunuyor. Diğer detayları öğrenmek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Villa Babil

Villa Babil

Kuş cıvıltıları, eşsiz çam havası ve muhteşem bir villada uyanmak fikri kulağa nasıl geliyor? Cevabınız evet ise Villa Babil’de hijyenik ve huzurlu bir tatil yapabilirsiniz. Eşsiz bir ormanın hemen yanında bulunan villa yakınlarında yürüyüşlerinizi güvenle yapabilirsiniz. Diğer detayları öğrenmek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

İsveç Mimarisine Sahip Villa

İsveç Mimarisine Sahip Villa

Ailelere özel, ormanın ortasında bulunan villa yürüyüş yapma, bisiklet, mangal ve off-road için ideal bir konumda bulunmakta. Dileyen misafirler doğal taş fırınını kullanabilirler. İş ve hayatın stresinden kurtulmak ve dinlenmek orman içinde bulunan villa tam size göre. Aileler için uygun olduğundan dolayı villa sahibi ev içerisinde alkol ve sigara kullanımı yasak ve girişlerde evlilik cüzdanı isteniyor. Diğer detayları öğrenmek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Orman Manzaralı Ahşap Villa

Orman Manzaralı Ahşap Villa

Orman içinde ve köyle komşu olan, oksijene doyacağınız, gündüz eşsiz kuş sesleri, akşam ise şöminede yanan odun çıtırtısı ile ahşap villa size huzur verecek. Tamamen ahşap olarak inşa edilen villada banyo ve tuvaleti ayrı olan 3 yatak odası ve 2 salon bulunuyor. Kış aylarında ortak alanda odun sobası, yatak odalarının ise yağlı radyatör bulunuyor. Termosifon ile sıcak su imkanı var. Diğer detayları öğrenmek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Orman Manzaralı Dağ Evi

Orman Manzaralı Dağ Evi

Mudurnuya bağlı bir köyde bulunan dağ evi ormanın ortasında ahşaptan yapılmış. Etrafında yalnızca orman olup, her şeyden uzak ama konforlu ve modern döşenmiş. Harika ormanda güvenle yürüyüşler yapacaksınız. Hem huzur hem de biraz macera istiyorsanız bu dağ evinde bunları yaşayacaksınız. Dağ evinde, güneş paneli ile sınırlı elektrik bulunuyor, ışık için mum ışığı, ısınma için şömine, sıcak su için odunlu termosifon kullanmakta. Diğer detayları öğrenmek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Villa Karaca

Villa Karaca

Villa, Bolu merkeze 15 km mesafede olup Gövem köyünde 13 dönüm bahçe içerisinde etrafı çam ormanları ile çevrili en fazla 8 misafire konaklama imkanı sunuyor. Tamamı ahşap villayı doğum günü, evlilik teklifi, balayı çiftleri için romantik anlar için hizmete sunuluyor. Gözden ve şehir gürültüsünden uzakta huzur dolu vakit geçirebileceğiniz villa etrafında dilerseniz doğa yürüyüşleri yapabilirsiniz. Diğer detayları öğrenmek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Villa Molly 2

Villa Molly 2

Viila Molly’de huzurlu konaklama sizi bekliyor. Grup ve ailece konaklamalar için uygundur. Kayak merkezine çok yakın olan villanın tam adres için üzerinde gösterilen konum tam net göstermediği için web sitesinde bulunan adres üzerinden bakmanız daha sağlıklı olur. Kartalkaya yolu üzerinde bulunan villa büyük bir bahçesi bulunuyor. Kalabalık gruplar için yan yana ikinci villa, kayak malzemeleri bulunmakta. İhtiyaçlarınız için köy bakkalı ve market villanın hemen yakınında. Diğer detayları öğrenmek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Chalet Kındıra

Chalet Kındıra

Chalet Kındıra, 1500m2lik bahçe içinde bulunuyor. Meşhur kayak merkezi Kartalkaya yolunda bulunan dağ evi şömineli oturma odası, özel olarak tasarlanmış oryantal kanepe ve tam boy mutfağı ile tamamen rahatınız düşünülmüş. Teras ve büyük bahçesiyle, mevsime bağlı olarak yabani mantar toplamaya veya dağ bisikletine binmeye gidebilirsiniz. Diğer detayları öğrenmek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Göl ve Doğa Manzaralı Dağ Evi

Göl ve Doğa Manzaralı Dağ Evi

Dağ evi göl manzarası ile bir ormanda sakin bir yerde bulunuyor. Ev, ormanın göbeğinde olup  bahçeden ormana doğrudan çıkış yolu var. Doğal yürüyüş ve bisiklet parkurları bulunmakta. Geniş bahçesinde mangal yapabilir ya da dilerseniz doğal taş fırını kullanabilirsiniz. Aileler için uygun olduğu için evin içinde alkol alınmasına izin verilmiyor. Tellerle kaplı tüm yerlerde ısıtma sistemi ve kış bahçesinde geleneksel demir soba kullanabilirsiniz. Diğer detayları öğrenmek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Bu içerikler de dikkatinizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
8
7
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın