Görüş Bildir
Haberler
AGFO' nun "Sende Bir Dünya'nın Parçası Ol" İsimli 23 Nisan Projesi

AGFO' nun "Sende Bir Dünya'nın Parçası Ol" İsimli 23 Nisan Projesi

Güneray Taştemel
24.04.2015 - 23:59 Son Güncelleme: 26.04.2015 - 15:29
İçeriğin Devamı Aşağıda

"Sende Bir Dünya'nın Parçası Ol"

BUHARKENTLİ ÇOCUKLARA 23 NİSAN ARMAĞANI MÜZİK SINIFI

Ankara Üniversitesi Genç Filarmoni Orkestrası ve Çoksesli Korosu (AGFO) gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekledi. Daha önce kadınlar, yaşlılar, hastalar ve yardıma muhtaç pek çok insan için başarıya ulaşmış çeşitli sosyal sorumluluk projeleri düzenlemiş olan AGFO, Genel Sanat Yönetmeni Yıldıray Yener önderliğinde, bu sefer 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle Ankara ve Aydın’da pek çok çocuğun yüzünü güldürdü. “Sen de bir dünyanın parçası ol!” başlığıyla yürütülen kampanya yardımseverlerin ilgisini topladı.

AGFO üyeleri, 3 Hafta gibi bir sürede bağışçılardan toplanan enstrümanlar, eğitim materyali ve kitapları Aydın Buharkent Zafer Ortaokulu’nda müzik sınıfı açmak arzusuyla, ceplerinden 1 lira dahi çıkmadan, kendi imkanları ile tamamladılar. 

Açılışını Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol ve Buharkent Kaymakamı Cemil Öztürk’ün gerçekleştirdiği müzik sınıfında, ilk ders katılımcıları olan öğrenciler ve AGFO Üyeleri, keyifli ve müzik dolu dakikalar geçirdiler. Öğrencilerin müziğe olan ilgileri ve heyecanları yüzlerinden okunuyordu.

Eş zamanlı toplanan giysi ve oyuncaklar, Ankara’da belirlenen ihtiyaç sahibi aile ve çocuklara, yine AGFO üyeleri tarafından ulaştırıldı. 100 kadar ihtiyaç sahibinin faydalandırıldığı projenin Ankara ayağı için, kıyafetler ve oyuncaklar, yaş ve cinsiyet gruplarına göre ekip tarafından önceden özveri ve yoğun bir çaba ile paketlendi. 

“Sen de bir dünyanın parçası ol!” projesi yürütülürken yapılan video ve fotoğraf çekimleriyle, geleceğimiz olan çocukların mutlulukları ve heyecanları adım adım kayıt altına alındı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın