Görüş Bildir
Haberler
Afiyetle Yediğimiz Hangi Çorbasın?

etiket Afiyetle Yediğimiz Hangi Çorbasın?

Galina Grigoryevna
14.09.2018 - 18:32 Son Güncelleme: 16.09.2018 - 01:59

Evet sen hangi çorbasın? Acaba hayatın kadar karışık mı, yoksa hayallerin kadar sade mi? 

Bakalım sen hangi çorbasın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bu aralar uyku problemi yaşıyor musun?

2. Hayvalarla aran nasıl?

3. Yemek hazırlar mısın yoksa başkası hazırlasın ben yiyeyimcilerden misin?

4. Hayatını aşağıdaki kelimelerden birisiyle özetlemek istesen hangisi olurdu?

5. Aşağıdaki gömleklerden gözüne ilk çarpan hangisi oldu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Mutfak aleti olsaydın hangisi olurdun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kale çorbası!

Kale çorbası!

Kale çorbasısın sen. Damak tadımızın çok alışık olmadığı, ismini nadir duyduğumuz bir çorbasın. Aşırı sağlıklısın ve seninle bir kere tanışan senden vazgeçemiyor. Görüntün brokoliyi andırıp insanların ilk seferde kaçmasına neden olsa da, bir kere içtiklerinde senden vazgeçemiyorlar. Kafan malzemelerin kadar sade ve bir o kadar düz. Sen düz düşünen birisin. Önceden fazla mantık ararken, şimdilerde olaylara yaklaşımın konusunda kendini durduruyorsun. Bizce çok daha iyisi olana kadar beklemelisin. Seni görenler çok soğuk olduğunu düşünüyor. Tanımadıklarına karşı ön yargılısın. Hoşlanmadığın insanlar da senden hoşlanmasın istiyorsun. Bu şekilde devam kale çorbası!

Sütlü sebze çorbası!

Sütlü sebze çorbası!

Sütlü sebze çorbasısın sen, bir karizman var. Ortamlarda şeklin yeter senin. Sebzelerin verdiği ağırlığı içindeki sütle hafifletiyorsun. İlk olarak, seni gören bir adım geri atıyor. 'Ben bunu kaldıramam' diyor. Fakat sonrasında seni çok seviyorlar. Ters yaptıklarına yeri geliyor öyle iyi niyetli davranıyorsun ki, herkesin feleği şaşıyor. Dengesizsin demiyoruz, fakat bir günün bir gününü tutmuyor. Kendin de söylediklerinden ve davranışlarından eminsin, fakat yeri geliyor yersiz çıkışların oluyor. Daha önceki ilişkilerinde bu problemleri çok yaşadın umarım bu ilişkide böyle olmaz. Sen sütlü sebze çorbasısın, kendine güvenen ve cesur birisin. Bu şekilde devam. Taviz yok!

Karamelize havuç çorbası!

Karamelize havuç çorbası!

Sen bu topraklara ait değilsin. Karamelize havuç çorbası dediğimiz de bilindik bir tat değilsin. Farklısın bir kere sen, karamelize havuç çorbasısın. Bedenin bu topraklarda olsa da ruhun dünyanın farklı yerlerinde. Hep bir başka alemlerde yaşıyorsun. Zamanın bile diğerleriyle aynı değil. Sen hep daha ileriyi yaşıyorsun. Bu tavrına herkes hayran. Moda olsun, bakış açısı olsun hep farklısın. İnsanlar sana çok özeniyorlar. Bir olaya başkalarının bakmadığı yerden bakabiliyorsun. Bir kere senin içinde esmer şeker var. Şu zamana kadar hangi çorbanın içinde esmer şeker vardı ki? Ailen de senin hep farklı bir çocuk olduğunu biliyordu. İleriyi yaşadığın için tahminlerin de genellikle doğru oluyor. O yüzden kimse senin fikrini almadan hareket etmiyor. Bu şekilde devam karamelize havuç çorbası!

Tatlı patates çorbası!

Tatlı patates çorbası!

Sen bu tatlılık ve hoşlukla başka ne çıkabilirdin ki. Tam bir tatlı patatessin. Çorban olmadan da olmazdı. Naifliğin ve iyiliğin ile tanınıyorsun. İnsanlar senden bahsederken 'Gerçekten naif ve çok tatlı' diyorlar. Bu durumun kötü yanlarını da çok yaşamışsın kalbini alıp yerden yere vuranlar olmuş. İnsanlar kötü, zaman kötü. Senin gibi iyi birisini gördüklerinde sömürmeden bırakmıyorlar. İçini tüketmişler senin. E sen de oradan oraya hep koşturmuşsun. Yeri gelmiş kendini kırmışsın, başkalarını kırmamak için. Fakat bilmiyorlar ki, sen yeri geldiğinde lafını söyler, şöyle bir köşeye geçer oturursun. O yanını çok az insana göstermişsin. Bizce kimseye taviz verme. Dışarıda kötü bir dünya var. Sevgi ve barışı tek başına öremezsin. Umarım karşına çıkanlar da senin gibi tatlı patates çorbası olurlar. Burası senin dünyan değil gibi sen sanki farklı bir gezegene aitsin. Kendini yenilemekten asla vazgeçme. Seni sevimli minik tatlı patates çorbası!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
267
201
96
93
39
37
34
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın