Görüş Bildir
Haberler
Sevdiğin Tosta Göre Hangi Peynirsin?

etiket Sevdiğin Tosta Göre Hangi Peynirsin?

Herkes tost sever😋 sucuklu, kavurmalı, domatesli çeşit ne olursa olsun herkes içinde mutlaka peynir ister. Bakalım sen hangi peynirsin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk önce ekmek çeşidini seçelim...

2. Ekmeğini seçtin şimdi sıra içerisinde olmasını istediğin büyük malzemede?

3. Ana malzemeyi seçtiysek, ikinci önemli malzeme nedir sence?

4. Peki bunlardan hangisi olsun?

5. Sıradan bir tost olmaktan çıkmalı, peki bu malzemelerden hangisini seçerdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Malzemeler kadar baharat da önemlidir...

7. Son olarak bu tost hangi öğün için yapıldı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

En ünlü İsveç peyniri Emmenthaler!

En ünlü İsveç peyniri Emmenthaler!

Aromatik bir tada sahip olan bu peynir gibisin. Hem tatlı hem sert bir karaktere sahipsin. Senin için tost, bir hayat felsefesidir peyniri ise yaşamak için bir neden. Emmenthaler, İsveç'te ne kadar popülerse sen de arkadaş çevrende bu kadar popülersin, farklısın, seni seviyorlar. Onlara gerçekten cool geliyorsun ve bizden söylemesi bazıları senin bu görünürlüğünü baya kıskanıyor.

İtalyan Parmigiano!

İtalyan Parmigiano!

İtalyan peyniri olan Parmigiano kadar karizmatik, kırılgan ve sert bir yapıya sahipsin. Kişine göre yoğunsun, kişisine göre kırılgan. Kapalı bir yapın var deliklerini herkese açmıyorsun. İçini parçalayan duygularını toplasan toplasan 2-3 kişi biliyordur. Tercihlerine göre rendelersin kendini, tercihlerine göre dilimler. Senin için sunuş şekli değil kişinin ne kadar kültürlü ve bilgili olduğudur. Çünkü Parmigiano gibi ağızda eriyen bir tadın var.

Cheddar!

Cheddar!

İngiltereli Cheddar, en az senin kadar soylu ve en az senin kadar çılgındır. Ruhun serseri senin. Günün her saati farklı bir rengin vardır. Hayata bir kere gelindiğini ve bundan zevk alınması gerektiğini düşünenlerdensin. Eğlenmeyi, arkadaşlarınla görüşmeyi ve hamburgeri çok seviyorsun. Çevrene ışık saçıyor ve espirilerinle herkesi güldürüyorsun.

Düz Beyaz Peynirsin!

Düz Beyaz Peynirsin!

Sen düz bir beyaz peynirsin. Duruşun çok nettir. Hatalara karşı affedici bir yanın var evet yeri gelince asla geri atmıyorsun. Sen kesinlikle düz bir insansın. Tostu genellikle evde yemek bulamayınca yiyorsun. Tostun senin için çok da bir önemi yok önemli olan karnının doyması. İnsanlara da böyle bakıyorsun ve bazı insanlara tahammülün yoksa asla suratlarına bakmıyorsun. Karakterli bir yapın var, ağırbaşlısın.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
382
147
81
43
18
17
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Apollonia corleone

bir an kaşar diyeceksiniz diye korktum

Serhat Kuş

Kaşar olmak için çok uğraştım yok sanırım :D

Paco Hernandez

düz beyaz peynir! bi kaşarlığımız olmadı çok şükür...