Görüş Bildir
Haberler
Üçgen Yemek Testine Göre Ne Kadar Sosyalsin?

etiket Üçgen Yemek Testine Göre Ne Kadar Sosyalsin?

Her birinden sadece 2'şer yiyecek alabilirsiniz. Hangisini seçerdiniz, bakalım?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Peynirlerden hangisini seçerdiniz?

1. Peynirlerden hangisini seçerdiniz?

2. Meyvelerden hangisini seçerdiniz?

2. Meyvelerden hangisini seçerdiniz?

3. Çikolatalardan hangisini seçerdiniz?

3. Çikolatalardan hangisini seçerdiniz?

4. Soslardan hangisini seçerdiniz?

4. Soslardan hangisini seçerdiniz?

5. İçeceklerden hangisini seçerdiniz?

5. İçeceklerden hangisini seçerdiniz?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ekmeklerden hangisini seçerdiniz?

6. Ekmeklerden hangisini seçerdiniz?

7. Kızartmalardan hangisini seçerdiniz?

7. Kızartmalardan hangisini seçerdiniz?

8. Öğünlerden hangisini seçerdiniz?

8. Öğünlerden hangisini seçerdiniz?

Sosyal birisin!

Öncelikle güzel bir mideye sahipsin. Beslenme konusunda dikkatli olmaya çalışıyorsun, bu da sağlığın için önemli. Kişilik olarak sosyal birisin, yerinde duramıyorsun resmen. Eğlenmeyi ve şakalaşmayı seven bir kişiliğin var. İnsanlar sana inanılmaz güveniyor ve çevrende en çok akıl danışılan kişi sensin. Ortamların aranan yüzü haline gelmişsin. Son dönemlerde beslenmene bakarsak sanki biraz diyete girmiş gibisin, bu durum seni sarsmasın, istediğini ye. Çünkü gayet sağlıklı ve ideal bir bedene sahipsin. Sana en çok yakışan da bu. Yaptığın yemekler etrafta konuşuluyor, insanları davet edip bol bol yemekler yapmalısın. Yemek yemeği sevdiğin kadar yapmayı sevdiğin de aşikar. Sınırlarını aşmak ve biraz özgürleşmen gereken bir dönem geliyor ki sen bu durumu sıra dışı bir şekilde halledeceksin. Kabuğunun dışına daha çok çık ve insanların senin yenilenmekten korkmadığını görmesini sağla. Bence bu enerji ve esprili kişiliğin sayesinde yeni insanlarla tanışman ve ortama ayak uydurman çok uzun sürmüyor. Böyle devam!

Asosyal birisin!

Miden bu kadar karmaşaya karşı nasıl bir tutum sergiliyor bilemeyiz fakat kendisi için çok üzgünüz. Canım senin miden kadar kafan da karışmış biraz. İzin ver ona, biraz daha hava almasını sağla, dışarı çık ve koş. Modun çok düşük ve fazla sakin birisin. Sakinliğin bazen yavaş hareket etmene ve yediklerini sindirememene sebep oluyor. Son zamanlarda biraz kilo aldın, evet ama bu senin modunu düşürmesin, yanaklarının dolması biraz da gülüşünü kabartacak gibi. Ciddiyetten hoşlanan ve asla esprilere tahammülü olmayan bir yapın var. İnsanların çoğu sana hadsiz ve konuşmayı bilmeyen canlılar gibi geliyorlar. Biraz onları tanımaya çalış ve seninle vakit geçirmek isteyen arkadaşlarına izin ver. Biraz eğlenmeye, coşmaya ve hıza ihtiyacın var. Midenin karışmasına izin verme ve biraz sağlıklı beslenmeye çalış. Kalabalık ve gürültüden hoşlanmıyorsun, insanlara tahammül etmeye çalış ve onlarla dost olmaya çalış. Merhaba, biz dostuz dünyalııı!

İnsanlardan hoşlanmayan birisin!

Yemek yemekten hoşlanmadığın kadar insanlardan da hoşlanmıyorsun. Çoğu insanın hareketi sana hazır patates kadar kötü geliyor. Ortamlarda boş konuşan insanlara 'Yeter artık sana tahammül etmek istemiyorum!' diyesin geliyor ve koşarak uzaklaşmak istiyorsun. Belki zamanında onlara küstün fakat artık barışmak için uygun bir zaman geliyor gibi. Hayvanları insanlardan daha çok seven bir yapın var. Bu durum çok güzel fakat insanları da dışlamak doğru değil. Sırf insan görmemek için dışarı çıkmak istemiyorsun. Güzel maceraları kaçırıyorsun bence, hayatın hızına kendini kaptır. Tutun bir yerden ve sürüklemesine izin ver, inan hayat mutluluklarla dolu. Sağlıksız yemek yemekten hoşlanıyorsun fakat bunlar cips ve dondurulmuş ürünlerden çok daha fazla karbonhidrat gibi. İleride damarlarında kanın rahatça gezebilmesini sağlamak için sağlıksız yemeklerden uzak durmalısın. Arkadaş çevreni oluştur ve vakit harcamaya başla. Yemek yerken konuşmaktan ve gürültüden asla hoşlanmıyorsun. Yemek yemek birlikte olduğunda güzeldir. İnsanları sev artık be! Kuşlar uçuyor tatlım!

Bu testler de ilgini çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
603
413
158
88
84
82
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Evelyn Mchale

Yahu ne Çedar’ı ne Mozorellası. Koysana oraya tam yağlı süzme beyaz peynir, eski Kars kaşarı.

Pasif Kullanıcı

yada erzincan tulum,demi?.p

Lucinda Kane

Asosyal Birisin! Dibiyimdir. Telefonda arkadaş bölümüne kayıtlı 6 kişi var.

Olivia Wilson

İnsanlardan hoşlanmayan birisisin dedi ve bildi:))