Görüş Bildir
Haberler
Bu Yemek Testine Göre Hangi Aşk-ı Memnu Karakterisin?

etiket Bu Yemek Testine Göre Hangi Aşk-ı Memnu Karakterisin?

Trex
07.05.2018 - 18:07

''Tabi siz anneleri tarafından size emanet edilen çocuklara her bakımdan yetersiz gördüğünüz bi kadının annelik etmesine şiddetle karşısınız ama!''

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim..

2. Hadi başlayalım! Şu aşağıdaki atıştırmalıklardan hangisi seni mutlu eder?

3. Şimdi kendin gibi bir tatlı seç bakalım.

4. Pekiiiii şu geleneksel tatlılarımızdan hangisi tam da sana göre?

5. Tatlıdan sonra pek gitmez ama hamburgerin yanına hangi sosu tercih edersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki bu rekabette tarafın ne?

7. Bu topraklarda bunlar yenir..

8. Kadın günlerinin olmazsa olmazları...

9. Olsa da yesek. Peki hangisi?

10. Son olarak hangi deniz ürünü?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Behlül!

Behlül!

Sen 'uçana da kaçana da...' tabirinin vücut bulmuş halisin. Güzele dayanamıyor, önüne gelen fırsatları da hiç geri tepmiyorsun. Flörtözsün, çapkınsın ve uzun ömürlü ilişkiler hiç sana göre değil! Ancak bunların hepsi senin için birer maske. Aslında içinde çok büyük bir boşluk var. Kadınlara hırçın bir çocuk gibi saldırman ve ilişkilere  bir 'oyun' gibi bakman işte hep bundan. Sıkıldın yine değil mi? İyi hadi sen kaç yine :)

Adnan Ziyagil!

Adnan Ziyagil!

Bu dünya; çivisi çıkmamış, yozlamamış ve köhne bir yer olmasaydı, ideal insan tipi sen olurdun. Dürüstsün öncelikle ve kendini hiçbir zaman bir başkası gibi tanıtmadın: Yalınsız ve yalansız davrandın herkese. Samimisin de. Konuşurken insanların gözüne bakabiliyorsun, hainler gibi gözlerini kaçırmazsın sen. Sadık olduğuna hiç değinmiyoruz bile. Ve fakat bunların karşısında hep ihanete uğradın. Yine de hiç fark etmez sana, sen kim olduğunu biliyorsun ve değişmeyeceğini de. Aynen devam...

Beşir!

Beşir!

Sen en asil duyguların insanın. İnceliklisin, naziksin ve sevdiğin/sevdiklerin için her şeyi göze alabilirsin, ölümü bile. Bu güzelliklerinin kıymeti ise bilinmiyor pek tabii ki. Çünkü bu dünyanın en yegane ve geçerli kuralı: 4S. Ayrıca sen tam bir oyun bozansın. Tatar Ramazanvari pencere önünde bitmelerin dimağlarda hala canlı!

Bihter Ziyagil!

Bihter Ziyagil!

Öncelikle sen çok mantıklı ve zeki bir kadınsın. Mesafelisin de. Gereksiz samimiyetlerden hiç haz almazsın. Ancak bütün bunların senin için tek bir istisnası vardır: Aşk. Çünkü sen dibine, sonuna, depresyonuna kadar bir aşk kadınısın. Çok zor seversin, ama sevdin mi de asla vazgeçmezsin. Aşkın kural, korku, etik tanımaz. Ayrıca azıcık da hırslısın. Ne azıcığı, senin hamurunu hırsla yoğurmuşlar be! Sana bir dost tavsiyesi, bu hırslarının seni, ruh ikizin Bihter gibi tüketmesine izin verme. Değmeyecek kişiler için hayatını, güzelliğini, kendini harcama. Aptallık etme yani; unutma sen Bihter Ziyagil'in ruh ikizisin canım!

Firdevs Yöreoğlu!

Firdevs Yöreoğlu!

Sen her şeyden önce çok mantıklı ve gerçekçi bir insansın. Hayalci, duygusal şeylerle işin yoktur senin. Bu hayatta tek istediğin şey var o da güç. Ama bunun için de kimsenin seni duygusuzlukla suçlamaya hakkı yok bir kere! Hayat bu, yemezsen yenilirsin. Bunu anlayana ve bu kafaya gelene kadar kaç kez canının yandığından bahsedip de üzmeyeceğim seni. Gerçi artık feriştahı da gelse üzemez seni! Sana mantığınla yarattığın kusursuz dünyanda mutluluklar, düşmanlarına da kolaylıklar diliyorum :)

Peyker Yöreoğlu Önal!

Peyker Yöreoğlu Önal!

Sen çok dengeli ve sakin bir insansın. Huzur hayatının merkezindeki yegane şey gerçekten. Azla yetinmeyi de, nasıl mutlu olunacağını da en iyi sen bilirsin. Etrafına yaydığın enerji bile insanı sakinleştiren cinsten. Ailene, arkadaşlarına kısacası sevdiklerine çok düşkünsün. Onları koruyup kollamaktan bazen kendinle bile ilgilenemiyorsun. Çünkü fedakarlık senin bir diğer adın. Ayrıca kalbin öylesine temiz ki, herkesi de kendin gibi sanıyorsun. Bu da etrafında dönen dalavereleri görememene neden oluyor. Sana bir tavsiye: Çok büyük hayal kırıklıkları yaşamak istemiyorsan, insanları içindeki iyi kadar kötülüğü de görmeye çalış. Yoksa çok üzülürsün.

Deniz Hanım!

Deniz Hanım!

Sen duygularıyla nefes alan bir kadınsın. Ancak bu duygularını sadece içinde, en derinlerinde yaşarsın. Gözlerinin böyle dolu dolu bakması da bu yüzden belki de, kim bilir. Ayrıca çok da gizemlisin. İçinde fırtınalar da kopsa yüzündeki o ifade hiç ama hiç değişmez. Sen de ruh ikizin Deniz Hanım gibi iç güdülerine güvenmeyi asla ihmal etme. Çünkü sen tek bir bakışınla insanların kalplerinin en içlerini bile görebilirsin. Belki sen de kalbinin kapılarını biraz aralasan, içindeki saklı cenneti biz de görebiliriz, ne dersin?

Nihal Ziyagil!

Nihal Ziyagil!

Senin karakterinin belirgin özelliği kesinlikle saflığın. Öylesine temiz, öylesine iyi niyetlisin ki; etrafında ne olup ne bittiğine dair hiçbir fikrin yok. Bu kötü dünyada böyle saf, böyle temiz kalmayı nasıl başardın be kuzum, anlatsana birazcık nolur! Ayrıca bu saf haline bir de eğlenceli ve neşeli bir kişilik de eklenmiş ki, tadından yenmez olmuşsun. İstesen de istemesen de insanların hayatında hep ilgi odağı oluyorsun. Aman dikkat nazarlara gelmeyesin. Nereni kaşıman gerektiğini biliyorsun :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
521
304
120
90
28
21
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Fatma Beydilli

Bihter Ziyagil.

Pasif Kullanıcı

Beşir!-entikalarınızı sikeyim hepinizin.sadece dizinin falan değil,alayınızın.

Karakoç Oğuzcan

Haydaa Adnan Ziyagil Çıktı Amk asdasdas