Görüş Bildir
Haberler
Adliyede Akılalmaz Firar

Adliyede Akılalmaz Firar

Fatih UZUN
13.11.2014 - 22:30 Son Güncelleme: 14.11.2014 - 09:01

Bakırköy Adliyesi'ndeki duruşmalarına getirilen tutuklu ve hükümlülerden 10'u, adliye nezarethanesinin kilidini kırarak kaçtı. Tutuklu ve hükümlülerden 8'i görevli personel tarafından adliye birası içinde yakalanırken, 2 hükümlü ise o kargaşadan yararlanarak firar etti.

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, olay şöyle meydana geldi:

'13 Kasım 2014 Perşembe günü Silivri Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü'nde muhtelif suçlardan yatmakta olan ve davaları devam eden bir grup hükümlü/tutuklu, görevli Jandarma ekipleri tarafından Bakırköy Adliyesi'ne sevk edilmiştir. Saat 15.00 sıralarında, Bakırköy Adliyesi'nde duruşması biten 4 hükümlü/tutuklu, kalabalık bir grup tarafından, görevli jandarma personeline mukavemetle, bindirildikleri cezaevi sevk aracından alınmaya çalışılmıştır. Bu sırada çıkan karışıklıkta, duruşma sırası bekleyen adliye nezarethanesindeki hükümlü/tutuklulardan 10'u, bulundukları nezarethaneden kapı kilitlerini kırmak suretiyle kaçmışlardır. Kaçan 10 hükümlü/tutukludan 8'i görevli personel tarafından adliye binası içinde yakalanmış, 2 hükümlü ise oluşan karışıklıktan istifade ederek firar etmiştir.

Firar eden 2 hükümlünün yakalanması maksadıyla özel ekipler görevlendirilmiş olup, olay ve sorumlularla ilgili başlatılan adli ve idari tahkikat devam etmektedir.'

DHA

Kaynak: http://www.dha.com.tr/bakirkoy-adliye...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0