Görüş Bildir
Haberler
Adana'da Piyasa Değeri 2 Milyon Lira Olan 10 Bin Şişe Sahte İçki Ele Geçirildi

Adana'da Piyasa Değeri 2 Milyon Lira Olan 10 Bin Şişe Sahte İçki Ele Geçirildi

Onedio Medya
12.12.2015 - 17:36

Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, yılbaşına sayılı günler kala kent merkezinde sahte içki imal eden 3 adrese eş zamanlı operasyon yaptı. 2 kişinin gözaltına alındığı operasyonda, metil alkolden yapılmış piyasa değeri yaklaşık 2 milyon lira olan 10 bin dolu şişe, 12 ton sahte içki ile 25 bin adet sahte bandrol, kapak ve etiket ele geçirildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Merkez Seyhan İlçesi'nde sahte içki imal edildiği bilgisine ulaşan polis ekipleri, bir süre teknik ve fiziki takip yaptı. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ekipleri, Camuzcu Mahallesi'nde ikisi imalathane biri de depo olarak kullanılan 3 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Baskın sırasında şüpheliler, portakal bahçesi içerisindeki imalathanenin çevresindeki köpekleri polislerin üzerine saldırttı. Köpeklerin polislere saldırmasını fırsat bilen 3 şüpheli kaçmaya başladı. İmalathanenin çevreleyen polisler, şüphelilerden 2'sini yakalarken, bir şüpheli ise portakal ağaçların arasında izini kaybettirdi.

Yakalanan şüpheliler, Emniyet Müdürlüğü'ne götürülürken, imalathaneler ve depolarda yapılan aramalarda, ölümlere neden olan metil alkolden yapılmış satışı hazır dolu 10 bini satışa hazır dolu şişe, 5 tonu şişelenmeye hazır 12 ton sahte içki ile 10 bin boş şişe, 1 ruhsatsız pompalı av tüfeği, dürbün, 25 bin adet sahte bandrol, kapak, etiket ele geçirildi. Aramada ayrıca, şişe dolum makinesi, kapak baskı makinesi ve içki hammaddeleri de ele geçirildi. Şüphelilerin yaklaşan yılbaşı öncesinde piyasaya sürmeye hazırladığı sahte içkilerin yaklaşık 2 milyon lira değerinde olduğu belirtildi.

İsimleri henüz açıklanmayan şüphelilerin Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusu devam ederken, kaçan zanlının yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
1
1
0
0
0