Görüş Bildir
Haberler
Adana'da 'Cono' Aşiretine 500 Polisle Operasyon

Adana'da 'Cono' Aşiretine 500 Polisle Operasyon

Adana'da gasp ve yağma suçlarıyla mücadele çalışmaları kapsamında 'Cono aşireti' olarak bilinen gruba yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi. 'Cono aşireti' üyesi 30 kişiye, 500 polisin katılımıyla düzenlenen operasyonda, çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Gasp Büro Amirliği ve Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kentte yaralama, kurşunlama, gasp ve benzeri suçlara karıştığı iddia edilen Cono aşiretinden aralarında kadınların da bulunduğu 30 kişiyi tespit etti.

30 adrese operasyon

30 adrese operasyon

Savcılığın şüpheliler hakkında gözaltı kararı vermesinin ardından merkez Yüreğir ilçesi Ulubatlı Hasan mahallesinde 30 adrese, 500 polisin katılımıyla hava destekli şafak operasyonu düzenlendi.

Çok sayıda gözaltı

Çok sayıda gözaltı
İçeriğin Devamı Aşağıda

Özel harekat ekiplerinin demir kapıları Koç başlarıyla kırarak girdikleri evlerde arama yapan polis, haklarında yakalama kararı bulunan çok sayıda şüpheliyi gözaltına aldı.

Gözaltına alınan şüpheliler, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
23
4
2
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
hilmeserka

Bir tane filmde miydi neredeydi hatırlamıyorum bir aşiretin savcısı hakimi milletvekili kaymakamı vardı devletin içine katmıştı aşiret