Görüş Bildir
Haberler
Ada Masalı Dizisi Nerede Çekiliyor? Kırlangıç Adası Nerede?

Ada Masalı Dizisi Nerede Çekiliyor? Kırlangıç Adası Nerede?

Müge Kakşi
21.06.2021 - 23:51

Star Tv'nin yeni dizisi Ada Masalı kısa sürede büyük ilgi görürken dizinin çekildiği yerler de bir o kadar merak edildi. Dizinin çekildiği kasaba, sokaklar, manzaralar izleyiciler tarafından oldukça beğenilirken, dizide adı geçen Kırlangıç Adası'nın nerede olduğu da araştırılmaya başlandı. Peki Ada Masalı nerede çekiliyor? Kırlangıç Adası nerede? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ada Masalı Nerede Çekiliyor?

Ada Masalı Nerede Çekiliyor?

Star’ın yeni dizisi ‘Ada Masalı’, ilk bölümüyle yaz ve aşk esintisini evlere taşıdı. İşinde başarılı, ışığıyla herkesi etkileyen şehirli Haziran (Ayça Ayşin Turan) ile yakışıklılığı ve yardımseverliğiyle adanın göz bebeği Poyraz’ın (Alp Navruz) Kırlangıç Adası’nda başlayan hikayelerini seyirciyle buluşturan dizi, sımsıcak atmosferi ve eğlenceli karakterleriyle seyirciden tam not aldı.

ADA MASALI NEREDE ÇEKİLİYOR? 

Ada Masalı dizisi İzmir'in Sığacık ilçesinde çekiliyor.

Kırlangıç Adası Nerede?

Kırlangıç Adası Nerede?

Dizinin tanıtımlarında geçen Kırlangıç Adası, Yunanistan'a bağlı adalardan biridir. Dizide mekanın bir ada olduğundan söz edilse de çekimler adada yapılmamaktadır. Kırlangıç Adası Yunanistan'ın Teselya bölgesinde bulunan bir ada, şehir ve belediyedir. Ada, Ege Denizi'nde yer almakta olup Şeytan Adaları'nın bir parçasıdır. Kırlangıç belediyesi, Kırlangıç Adası'nın yanı sıra Adelfoi, İblislik, Keçi, Güvercin, Biber, Psathoura ve İskandil adalarını da barındırmaktadır.

SIĞACIK NEREDE? 

Sığacık, İzmir'in Seferihisar ilçesine bağlı bir mahalledir. 1522 yılında inşa edilmiş bir Osmanlı kalesi olan Sığacık Kalesi ve Teos antik kenti sınırları içerisinde yer alır. Sığacık, Seferihisar merkezine uzaklığı 5 kilometreden azdır. Kuzeye bakacak şekilde küçük bir yarımada üzerinde yer almaktadır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın