Görüş Bildir
Haberler
Acı Tatlı Ekşi Konusu Nedir? Acı Tatlı Ekşi Filmi Oyuncuları Kimlerdir?

Acı Tatlı Ekşi Konusu Nedir? Acı Tatlı Ekşi Filmi Oyuncuları Kimlerdir?

Müge Kakşi
23.05.2021 - 13:37

2017 yılında gösterime giren Acı Tatlı Ekşi filmi yönetmen koltuğunda Andaç Haznedaroğlu otururken filmin senaryosu ise Buğra Gülsoy'un kaleminden çıkmıştır. Bu akşam Show Tv ekranlarında izleyicisi ile buluşacak filmin başrollerinde ise Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy gibi başarılı oyuncular var. Peki Acı Tatlı Ekşi filmi konusu nedir? Acı Tatlı Ekşi oyuncuları kimlerdir? Detayları haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Acı Tatlı Ekşi Konusu Nedir ve Nerede Çekilmiştir?

Acı Tatlı Ekşi Konusu Nedir ve Nerede Çekilmiştir?

Birlikte büyüyen Murat ve Duygu çocukluklarından beri birbirlerine aşıktır. Murat yıllardır Duygu ile kavuşmanın hayalini kurar. Üniversiteden mezun olurken Duygu’ya evlenmek teklifi eder; fakat beklemediği bir cevapla karşılaşır. Duygu kendini evlenmek için hazır hissetmemektedir, gerçekleştirmek istediği hayalleri vardır. İki aşık bir anlaşma yapar; eğer beş yıl sonra ikisi de bekarsa evleneceklerdir. Yeniden birleşmek üzere ayrılan Murat ve Duygu için hayatın başka planları vardır.

Acı Tatlı Ekşi Nerede Çekildi

Acı Tatlı Ekşi filmi İzmir'de çekildi. Çekimlerin bir bölümü İstanbul'da yapılırken, Acı Tatlı Ekşi filminin asıl çekildiği yer İzmir'in Çeşme ilçesine bağlı Alaçatı Mahallesi ve Urla ilçesi oldu. Acı Tatlı Ekşi filminin deniz ve sahil sahneleri de İzmir'de çekildi.

Acı Tatlı Ekşi Oyuncuları

Acı Tatlı Ekşi Oyuncuları
  • Özge Özpirinçci (Duygu)

  • Buğra Gülsoy (Murat)

  • Yusuf Akgün (Alper)

  • Gözde Türkpençe (Eliz)

  • Osman Alkaş (Hakan)

  • Füsun Demirel (Murat'ın Annesi)

  • Rahmi Dilligil (Murat'ın Babası)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın