Görüş Bildir
Haberler
Abdulkadir Selvi: 'Akşener, Buğra Kavuncu için Milli Savunma Bakanı ve MiT Müsteşarını Aradı'

Abdulkadir Selvi: 'Akşener, Buğra Kavuncu için Milli Savunma Bakanı ve MiT Müsteşarını Aradı'

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, katıldığı televizyon programında, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’nun FETÖ’cü olduğunu iddia etmişti. Bu iddianın tartışmaları sürerken Abdulkadir Selviİyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Kavuncu için Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan'la bir görüşme yaptığını yazdı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selviİyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in İyi Parti İstanbul Başkanı Buğra Kavuncu'nun 'FETÖ'cü olduğu' iddialarına ilişkin olarak Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan'la bir görüşme yaptığını bugünkü köşesinde yazdı.

Selvi'nin yazısının ilgili bölümü şu şekilde:

Selvi'nin yazısının ilgili bölümü şu şekilde:

'Ümit Özdağ, FETÖ’cülükle suçladığı Buğra Kavuncu’nun İYİ Parti’ye geliş sürecinde Meral Akşener’i “Bu FETÖ’cü” diye uyardığını anlattı. Bunun üzerine Akşener’in “İki devlet görevlisiyle görüştüğünü, devlet görevlilerinin Buğra’yla ilgili kendilerinde bir kayıt olmadığını söylediklerini” aktardı. Bu görüşme doğru. İYİ Parti kaynakları, Ümit Özdağ’ın “Çok yüksek” dediği iki devlet görevlisinin Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan olduğunu söylediler. Dün Bakanlar Kurulu toplantısı nedeniyle benim Akar ve Fidan’a sorma imkânım olmadı.'

Selvi, Akşener ve Özdağ hakkındaki görüşmeyi de şöyle aktardı:

Selvi, Akşener ve Özdağ hakkındaki görüşmeyi de şöyle aktardı:

'Ümit ÖzdağMeral Akşener’e gidip Buğra Kavuncu hakkında, “Bu FETÖ’cü. Hem dayısı hem kendisi FETÖ’cü” diyor. Akşener, “Nereden öğrendin FETÖ’cü olduğunu” diye soruyor. Özdağ, “Hem MİT’ten, hem Genelkurmay’dan öğrendim” diye yanıt veriyor. Akşener bunun üzerine partiye kayıtlı sabit telefon hattından Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan’a ulaşıyor. Buğra Kavuncu’nun FETÖ’cü olduğuna dair bir bilgi olup olmadığını soruyor. Akşener bir ya da en fazla iki gün sonra Ümit Özdağ’ı davet ediyor. “İki tarafa da sordum. ‘Hayır. Bizde böyle bir kayıt yok’ dediler” diyor. Özdağ, canı sıkkın bir şekilde, “Ha öyle mi, memnun oldum” deyip görüşmeden ayrılıyor. Ama belli ki ikna olmamış.'

Ahmet Hakan'n programına katılan Ümit Özdağ, Buğra Kavuncu'nun FETÖ'cü olduğunu iddia etmişti👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Geçmişi Fetöcülükle örülü bir gazeteci başkalarının Fetöcülüğü üzerine yazılar kaleme alıyor. Dünyanın en büyük ironisi.