Görüş Bildir
Haberler
ABD'li Suçlu Artık Bir Sosyal Medya Fenomeni!

ABD'li Suçlu Artık Bir Sosyal Medya Fenomeni!

adem kara
23.06.2014 - 15:52

ABD’de polisin sosyal medyada fotoğrafını paylaştığı ‘yakışıklı’ zanlı bir günde ünlendi. Hayranları kefalet parasını topluyor...

İçeriğin Devamı Aşağıda

ABD'de geçtiğimiz günlerde eşine benzerine zor rastlanır bir olay yaşandı ve yaşanmaya da devam ediyor. Her şey ABD'nin California eyaletinde polislerin prosedür gereği bir suçlunun vesikalık fotoğrafını Facebook'taki sayfalarından paylaşmasıyla başladı. Bu işlem tüm suçlular için uygulanıyor. Jeremy Meeks isimli suçlu 'yakışıklı' olması nedeniyle bir anda bir sosyal medya fenomeni haline geldi.

Geçen Çarşamba günü soygun ve yasa dışı silah bulundurmaktan tutuklanan Meeks'in Facebook'taki suçlu fotoğrafı şu ana kadar 95 binin üzerinde beğeni, 25 binin üzerinde yorum alırken, 12 binden fazla paylaşıldı. Koyu teni ve mavi gözüyle kadınların dikkatini çeken Meeks için özellikle kadınlar kefalet parası toplamaya başladılar. Meeks'in içeriden çıkması için gerekli olan kefalet ücreti ise tam 900 bin dolar.

Öte yandan Meeks'in Facebook'taki bu fotoğrafının altına gelen yorumlar ise bir hayli ilginç. Genç kızlar, ' Anne, ben bir suçluya aşık oldum ' gibi yorumlar atarken, kimisi de ' Suçu ne? Birinci derece seksilik mi? ' gibi yorumlar atıyor.

Stockton Polis Departmanı'nın sözcüsü Joseph Silva ise, ' Daha önce bu kadar çok beğenilen bir fotoğraf görmemiştim .' diyor. Bakalım Jeremy Meeks'in son durumu ne olacak? 

Emre Çetinkaya | Teknokulis

Onedio Notu: Stockton polisinin Facebook sayfası için tıklayınız.

Kaynak: http://www.sondakika.com/haber/haber-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
53
20
18
10
8
6
5